A weboldal működésének érdekében és a weboldal látogatásának statisztikai adatainak elérése érdekében sütiket (cookies) használ. Több infó.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

AKTUÁLIS: A jelenlegi COVID-19 helyzet miatt az online megrendeléseket 100%-os elkötelezettséggel és az Ön biztonságát szem előtt tartva dolgozzuk fel.

Blog

Kicsi és észrevétlen, ilyenek a kameramoduljaink

Ha olyan valamit keres, amely tökéletesen biztosítja az ingatlanát, de ugyanakkor nem fogja tönkretenni a költségvetést, és könnyedén irányítható az Ön számára, a kameramodulok lehetnek a megfelelőek. Ebben a cikkben részletesebben bemutatjuk őket, és bemutatjuk az ezen eszközök által kínált lehetőségeket is.

Detektorok

Könnyen megtalálhatja a környezetében a kamerákat, ezt a detektorok garantálják. Többet elmondunk róluk.

Útmutató a kém technikák kiválasztásához

Mi a megfelelő eszköz az Ön számára? Tippek arról, hogy milyen kamerát vagy lehallgatót válasszon.

Kémtollak

A tollal nem csak írni lehet. Szintén nagyszerű eszköz lehet üzleti vagy tanulmányi tevékenységéhez. A kamerákkal vagy diktafonokkal ellátott kémtollakról bővebben a következő cikkben írunk.

Kémtechnika

Kémtechnika, már a szó önmagában is rendkívül rejtélyesnek és izgalmasnak hangzik. De mi is az a kémtechnika, és mire használják? Kémtechnika a KémVilágtól.

Kém lehallgató készülék

Kém lehallgató készülék. A köznyelvben így ismerjük: poloska, ez pedig nem más, mint bármilyenfajta kém lehallgató készülék. A KémVilágnál azonnal rendelhető.

Lehallgató készülék felderítése + 3 tipp a megelőzésre

Lehallgató készülék felderítése. A lehallgatókészülékek fajtái, az ellenük való védekezés. Hogyan találhatjuk meg ezeket a rejtett lehallgatókészülékeket?

Kém diktafon

Kém diktafon. Ki gondolná például egy sima tollról vagy egy dekoratív, láncon függő medálról hogy a belsejében egy diktafon van? A KémVilágtól megrendelhető.

Lehallgató készülék vélemény

Lehallgató készülék vélemény. Sokan vannak, akik számára bizonyos okokból kifolyólag lehallgatókészülék jelent megoldást a problémáira. KémVilág a megoldás.

Poloska lehallgató készülék ár – a 3 legfontosabb tényező, ami befolyásolhatja

Poloska lehallgató készülék ár, milyen tényezők befolyásolhatják az árát? Számos tényezőt érdemes figyelembe vennünk, a KémVilág segít kiigazodni ebben.

Rejtett lehallgató készülék – 5 hétköznapi tárgy, ami mást is rejt magában

Rejtett lehallgató készülék. Számos titkos célokra használt lehallgatókészülék létezik manapság, és többféle típust különböztethetünk meg, azonnali szállítás.

Biztonsági kamera házilag: 3+1 tipp a tökéletes eredményhez

Biztonsági kamera házilag. A védelem legegyszerűbb és talán leghatékonyabb módja a megelőzés. Akár lakásunkban, házunkban, akár ezen kívül tartózkodunk...

Poloska keresés házilag – 1+1 szuper lehallgató felderítő kezdőknek és haladóknak

Poloskakeresés házilag. Mindössze néhány apró, szinte láthatatlan eszközre van szüksége, melyeket elhelyez a megfelelő helyeken. KémVilágnál már rendelhető

Otthoni megfigyelő kamera

Otthoni megfigyelő kamera. Megfigyelőrendszer, amelynek segítségével olyankor is láthatja lakóhelyét, ha nem tartózkodik ott. A KémVilágnál azonnal rendelhető
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi kém technológiát kínálunk. Az egyes márkák kizárólagos importőrei vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

a termék be lett helyezve a kosárba: