Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

Hogyan válasszuk ki az Ön számára a legmegfelelőbb GPS-nyomkövetőt?

Hogyan válasszuk ki az Ön számára a legmegfelelőbb GPS-nyomkövetőt?

 

Kövesse nyomon cégi vagy személyes autóját, könnyen megtalálja kutyáját, elveszett gyermekét, egy idős családtagot, vagy akár kerékpárját vagy a házkulcsokat. Mindezt a GPS nyomkövető lehetővé teszi. Ezek az eszközök segítenek mozgó tárgyak vagy emberek megkeresésében, és néhány perc alatt megmutatják, hol vannak. De hogyan választhatja ki a megfelelő nyomkövetőt a céljaihoz, és mit kell odafigyelnie kiválasztásakor?

Először mondjuk meg, milyen GPS-nyomkövetőket találhat a piacon, melyek a legkeresettebbek, amelyek személyes célokra alkalmasak, amelyek professzionálisak és melyek azok előnyei és hátrányai.


Az egyik legkelendőbb modell a
TK-102 GPS nyomkövető, amely inkább személyes használatra készült. Méretei lehetővé teszik a készülék könnyű kezelhetőségét, szinte észrevétlen elhelyezkedését szinte bárhol, és alkalmas járművek és emberek követésére. Az akkumulátor élettartama 30 óra, amely lehetővé teszi az objektum egész nap történő figyelését. Ennek a modellnek egy nagy előnye is van, azaz külön fizetni lehet az eszköz egy éves online megfigyelésének az interneten keresztül.

 

Ha valami még erősebbet keres, akkor a TK-104 modell az Ön számára megfelelő. Jelenleg ez a piacvezető. Az akkumulátor élettartama készenléti állapotban hihetetlen 60 napig tart, így a tárgyak hosszú távú megfigyelésére szolgál. A korábbi modellekhez hasonlóan lehetősége van külön fizetni az online megfigyelésért az interneten keresztül, így valós időben megfigyelheti az eszköz helyét. Ezen felül számos más funkcióval is rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni. Például az eszköznek van egy SOS gombja, amely megnyomása után az eszköz azonnal elküldi a helyzetét az alapértelmezett számnak. Ha a nyomkövetőt egy vállalati autó nyomon követésére használja, akkor biztosan érdekli a riasztás lehetősége gyorshajtás esetén. A rendszeres helyzetjelentések szintén érdekes szolgáltatás.

A professzionális TK103-2 modellt feltétlenül meg kell említeni. Ezt a modellt 12 V-os autóakkumulátor táplálja. Elsősorban professzionális célokra tervezték, és ezért számos funkcióval rendelkezik, amelyek akkor előnyösek, ha azt tervezi, hogy az eszközt vállalata figyelésére használja. Biztosan értékelni fogja például azt a funkciót, amely lehetővé teszi a motor távolról történő kikapcsolását, csak SMS-t küldve a GPS nyomkövetőbe helyezett SIM-kártyára. Számos figyelmeztetés létezik ezekre az eszközökre. Álló helyzetből beállíthat gyorshajtási vagy mozgási figyelmeztetést. A legújabb modellek akkor is figyelmeztetik, ha valaki megpróbálja beindítani, leválasztani a készüléket, vagy akkor is, ha az eszköz elveszíti a GPS-jelet. Ezek a GPS-követők lehetővé teszik a jármű ajtajának távoli bezárását is.

 

Érdekes a mini GPS-nyomkövető kulcson is, amely probléma nélkül segít megtalálni a kulcsokat 10 méteres pontossággal. A PG03 GPS-helymeghatározó eszköz a piacon az egyik legkisebb GPS. A GPS navigáció tiszta 1,5 "-es LCD kijelző, amelyen megjelenik egy nyíl, megmutatja, milyen irányba kell mennie a kívánt cél eléréséhez. Tényleg egyszerűen használható. Összesen 16 különböző helyet lehet beállítani rendeltetési helyként. Ha eltéved, elég csak a GPS navigációban bejelölni a kívánt pozíciót, ahová szeretne eljutni. Az LCD kijelzőn nemcsak az irányt látja, hanem a távolságot is, amelyre még mindig szüksége van az úticél eléréséhez.

A kerékpárszerelmesek számára a kerékpár GPS-nyomkövető hatalmas "segítség". Ez az eszköz nagyon észrevétlen, úgy néz ki, mint a kerékpár része, és senki sem veszi észre azt gondos megfigyelés mellett. Ezen felül készenléti állapotban akár 30 napig is működhet. És ha észreveszi, hogy a kerékpár eltűnt, csak küldjön egy SMS parancsot a mobiltelefonjáról, és a GPS-helymeghatározó elküldi annak elhelyezkedését.

 

 

Mire kell figyelni a GPS nyomkövető kiválasztásakor?


Berendezés méretei

Nagyon fontos figyelembe venni azokat a célokat, amelyekre az eszközt használni fogja. Ily módon megtudhatja, hogy milyen legyen a GPS-követő ideális mérete. Gondoskodnia kell arról, hogy az eszköz mérete és súlya ne akadályozza meg annak 100% -os használatát.
 

Akkumulátor-élettartam

Ha a készüléket személyes célokra használja, vagy személyes autójának, gyermekének vagy háziállatának időnkénti nyomon követésére használja, akkor az alacsonyabb akkumulátor üzemidejű GPS-nyomkövető elegendő. Ha azonban a készüléket a vállalati autók hosszú távú megfigyelésére használja, ügyeljen arra, hogy a hosszabb akkumulátor-élettartamot válassza.
 

További díjak

Legyen szó akár a készülék valós idejű megfigyeléséről, akár más díjakról, amelyeket az egyes gyártók különféle kiegészítő szolgáltatásokért számíthatnak fel, mindezekkel még a vásárlás előtt meg kell ismerkedni.
 

Jellemzők

A GPS-nyomkövető számos funkcióját már említettük ebben a cikkben. Ezek különféle figyelmeztetések, amelyek megkönnyítik a felhasználót abban, hogy tisztázza elképzelését a megfigyelt objektum helyéről. Önön múlik, hogy melyik lesz a leginkább használható.

 

AKCIÓ
RAKTÁRON
GPS tracker TK-102
GPS tracker TK-102

GPS tracker TK-102

HOGYAN MŰKÖDIK: - Egyszerű használat. - Egyszerűen helyezzen be egy GSM SIM kártyát a GPS-egységbe. - Amikor hívja a készüléket, akkor válaszol és elküldi a koordinátáit egy SMS-ben. - Akkor tudod használni ezeket a koordinátákat minden térképészeti szoftver (pl. Google Earth), amely megmutatja, hogy pontosan hol is található. Néhány kis beállítás, és lehetővé válik, hogy az adatokat közvetlenül a számítógépen jelenítse meg a GPS helyét.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
35 247.00 Ft
megjeleníteni
INGYENES
- 29 %
RAKTÁRON
TOP
GPS tracker TK-104
GPS tracker TK-104

GPS tracker TK-104

Beépített akkumulátorának köszönhetően a készülék és hordozójának pozíciója (autó, hajó, repülő, bármi...), akár 60 nap elteltével is bemérhető a külső áramforrásról leválasztás után!
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
56 200.00 Ft
55 100.00 Ft
-29%
megjeleníteni
- 18 %
Multifunkciós GPS tracker TK103-2
Multifunkciós GPS tracker TK103-2

Multifunkciós GPS tracker TK103-2

SD kártyafoglalat (Ha a GPRS kapcsolat nem érhető el a készülék mini SD kártyára menti az adatokat. Ezek az adatok 1 SMS-el lekérhetőek ha helyreált a GPRS kapcsolat.) Extra funkciók: 2 SIM kártya fogadás (SMS paranccsal választható, hogy melyik SIM kártya legyen aktív), Őrzés mód, Vezeték elvágás esetén riasztás, SMS parancsal kapcsolható relé Méretek: 80x60x25 mm Súly: 100g Hálózat: Kártyafüggetlen! GSM/GPRS Frekvencia:  850/900/1800/1900MHz GPS: SIRF3 chip, 5m-es pontossággal GPS érzékenység: -159dBm Indítási idő: „Hidegen” 45 mp, „melegen” 35 mp Akkumulátor: 1100 mAh Li-Ion Üzemidő: kb. 2nap Készenléti idő: kb. 5 nap
Szállítási idő: 14 nap
31 800.00 Ft
39 000.00 Ft
-18%
megjeleníteni
- 21 %
RAKTÁRON
KIÁRUSÍTÁS
Mini GPS navigáció iránytűvel PG03 – kulcsra
Mini GPS navigáció iránytűvel PG03 – kulcsra

Mini GPS navigáció iránytűvel PG03 – kulcsra

A GPS lokátor PG03 a legkisebb gps-ek közé tartozik a piacon. Az áttekinthető 1,5” LCD kijelző GPS navigációval, amelyen megjelenik egy nyíl az irányt mutatva, amerre mennie kell a célpont eléréséhez. Nagyon könnyű az irányítása. A célpontot 16 különböző helyre beállíthatja. Ha elveszne, elég a GPS navigációban megjelölni a pozíciót, ahová el szeretne jutni. Az LCD képernyőn aztán láthatja nem csak az irányt, de a távolságot is, ami a célpont eléréséhez kell még.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
14 989.00 Ft
18 900.00 Ft
-21%
megjeleníteni
ÚJDONSÁG
Vízálló GPS mini tracker 5 az 1-ben
Vízálló GPS mini tracker 5 az 1-ben

Vízálló GPS mini tracker 5 az 1-ben

Ezt a miniatűr GPS-követőt speciális felhasználásra tervezték. Méreteinek (5 x 2,7 x 1,9 cm), gazdag kiegészítőinek és tulajdonságainak köszönhetően figyelemmel kíséri a előfordulást és a mozgást. Helyezze azt a megfigyelni kívánt tárgyba vagy a tárgyra. A fejlett megfigyelési funkciókkal és energiatakarékos rendszerekkel ellátott, a GPS és a GSM helymeghatározásnak köszönhetően figyel. Ennek eredményeként lehet tudni a megfigyelt tárgy előfordulását, amikor az úton van, és legalább körülbelül, amikor épületekben van.
Szállítási idő: 14 nap
47 300.00 Ft
megjeleníteni
ÚJDONSÁG
GPS-nyomkövető kerékpárra
GPS-nyomkövető kerékpárra

GPS-nyomkövető kerékpárra

A GPS kerékpár-helymeghatározó tökéletesen álcázva van a nyereghez csatlakozó villogó belsejében. A GPS kerékpár-helymeghatározóval a tolvajnak nem lesz szerencséje. Lopás után másodpercek alatt pontosan meg tudja határozni a kerékpár helyét.
Szállítási idő: 14 nap
48 800.00 Ft
megjeleníteni
INGYENES
RAKTÁRON
Vízálló GPS tracker mágnessel a hosszútávú nyomonkövetéshez
Vízálló GPS tracker mágnessel a hosszútávú nyomonkövetéshez

Vízálló GPS tracker mágnessel a hosszútávú nyomonkövetéshez

Ez a GPS tracker egy nagyteljesítményű figyelő extrém akkumulátorbírással, amely célszerű járművek, karavánok, utánfutók, kamionok, teherautók, motorok vagy hajók őrzéséhez/figyeléséhez. Nagy előnye a készülék vízállósága IPX7 bizonyítvánnyal. Lehetővé teszi, hogy könnyen kiderítse, hogy hol található az Ön autója, vagy más tulajdona. A GPS Tracker erős mágnessel van ellátva, így könnyen lerögzíthető például a jármű alvázára. A használathoz nem szükséges semmilyen szamkai telepítés, vagy semmi hasonló! Elég elhelyezni a SIM kártyát és használhatja a GPS Trackert az Ön szükségletei szerint.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 6-10 db
62 500.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
ÚJDONSÁG
Vízálló mini GPS tracker állandó akkumulátor-csatlakozással és üzemanyag-lekapcsoló funkcióval
Vízálló mini GPS tracker állandó akkumulátor-csatlakozással és üzemanyag-lekapcsoló funkcióval

Vízálló mini GPS tracker állandó akkumulátor-csatlakozással és üzemanyag-lekapcsoló funkcióval

Miniatűr GPS nyomkövetőt könnyű használni és telepíteni. A készülék alkalmas jármű vagy motorkerékpár megóvására a nem kívánt használat és lopás ellen. Ez lehetővé teszi a előfordulás és a mozgás szigorú figyelését bármikor, mobilon vagy PC-n keresztül. Nagy előnye a készülék vízállósága. A használathoz nem szükséges szakszerű telepítés vagy hasonló segítség! Csak helyezze be a SIM-kártyát, és igényei szerint elkezdheti használni a GPS-követőt.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: utolsó db
21 000.00 Ft
megjeleníteni
ÚJDONSÁG
A legkisebb vízálló GPS tracker állandó 12/24 V akkumulátor-csatlakozással
A legkisebb vízálló GPS tracker állandó 12/24 V akkumulátor-csatlakozással

A legkisebb vízálló GPS tracker állandó 12/24 V akkumulátor-csatlakozással

A legkisebb vízálló GPS-nyomkövető, amely állandó kapcsolattal rendelkezik a 12-24 V-os akkumulátorral, alkalmas egy jármű vagy motorkerékpár megóvására a nem kívánt használat és lopás ellen. Ez lehetővé teszi a előfordulás és a mozgás szigorú figyelését bármikor, mobilon vagy PC-n keresztül. A nagy előnye az eszköz vízállósága és a kis méretek, amelyek lehetővé teszik az ideális elrejtést.
Szállítási idő: 14 nap
26 400.00 Ft
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: