Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK
KÉMTECHNIKA      BAZÁR

BAZÁR

Ebben a kategóriában nagyon kedvező ajánlatokat talál termékeink közül, általában 20-70% kedvezménnyel a normál árajánlathoz képest. Milyen termékek találhatók ebben a kategóriában? Elsősorban funkcionális termékekről van szó, melyek reklamáció után a szállítótól javítva érkeztek vissza hozzánk, valamint szabványos eladott termékekről, amelyekhez pl. az egyik kevésbé lényeges funkció nem működik, vagy például felületi hibája van. Végül, de nem utolsósorban olyan mintákról lehet szó, amelyeket kiállítottak az üzletben. Az ebben a rovatban kínált minden terméknél egyértelműen fel van tüntetve a kedvezmény okát tartalmazó megjegyzés. Az ebben a szakaszban szereplő termékekre 3 hónap garanciát vállalunk.

TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: