A weboldal működésének érdekében és a weboldal látogatásának statisztikai adatainak elérése érdekében sütiket (cookies) használ. Több infó.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

AKTUÁLIS: A jelenlegi COVID-19 helyzet miatt az online megrendeléseket 100%-os elkötelezettséggel és az Ön biztonságát szem előtt tartva dolgozzuk fel.

Kémtollak

 

Kémtollak

 

 

A legészrevétlenebb tárgyak mindig azok, amelyek a legtöbbet hozzák ki a kémtechnikából. Ezért megy egyre jobban a kémtollaknak. Legtöbbjük valóban megkülönböztethetetlen a valódi tollaktól, és ezeknek a készülékeknek a többsége klasszikus írószerként is működnek. Természetes dolog lehet ezeknél a termékeknék a HD minőségű videó-, hangfelvétel és fényképek készítése. Miniatűr méreteik ellenére a kamerák Full HD felbontású videókat tudnak felvenni, így a rögzített videó minősége igazán kiváló, így a felvétel minden célra használható.

 

 

Ha a tollat ​​csak diktafonként szeretné használni, az is lehetséges. Az ilyen készülékek teljes mértékben a hangminőségre összpontosítanak, és hosszú akkumulátor-élettartammal bírnak, hogy a felvétel teljes  értékű legyen. Gyakran ezeken a kémtollakon lehetséges beállítani a mikrofon érzékenységét, hogy távolról is hangot rögzítsenek, és tiszta hangot készítsenek.

 

 

 

 

Lehetőség van arra is, hogy a videófelvétel azonnal megtekinthető legyen. Ezt megteheti olyan tollakkal, amelyek beépített WiFi-vel rendelkeznek. Csatlakoztassa a tollat ​​a telefonhoz, és nézze meg, mi történik abban a helyiségben, ahol a tollat el​​helyezte. Az ilyen eszközök egy ikon segítségével Önt a telefonján figyelmezteti, ha valami történik a toll körül.

 

Az audió-, videófelvevő vagy fényképező tollakon kívül olyan is található, amelyekkel megjelölhet például ruházatot vagy más felületet. Az ilyen tollak egy speciális eltűnő patronnal rendelkeznek. Természetesen ezek a halványuló tollak szórakoztatási célokra is alkalmasak.

Ajánlatunkban szereplő összes kémtoll nagyon elegáns és könnyen kezelhető. Súlyuk nagyon alacsony, ami azt jelenti, hogy könnyen elrejtheti őket a zsebében, vagy észrevétlenül csatolhatja azokat például a ruhájához. Előnye az is, hogy a különböző paraméterekkel rendelkező készülékeknek viszonylag nagy választéka van, így mindenki az igényeinek megfelelően választhat.

 

Kémtoll kamerával videófelvevő és fényképező funkcióval
Kémtoll kamerával videófelvevő és fényképező funkcióval

Kémtoll kamerával videófelvevő és fényképező funkcióval

Olcsó toll kamera, 720 x 480 pixeles felbontással, videó és hangrögzítéssel. A kamera beépített akkumulátorral rendelkezik, a töltés számítógépről történik USB kábelen keresztül. Kiváló minőségű, olcsó árfekvésű, toll megjelnésű rejtett kamera.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
9 500.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni
Legvékonyabb toll diktafonnal MQ-77N
Legvékonyabb toll diktafonnal MQ-77N

Legvékonyabb toll diktafonnal MQ-77N

- A világ legvékonyabb toll diktafonja a MemoQ gyártótól. - Bemutatjuk a forradalmian új toll diktafont, amelynél nincs kisebb a piacon. - A tökéletes álcázáshoz az MQ-78N toll nem rendelkezik semmilyen gombbal vagy led jelzővel amely felhivhatná önre a figyelmet. - A felvétel elinditása ill. kikapcsolása egy egyszerü mozdulattal, a toll csiptetőjének felfele, vagy lefele nyomásával történik. A toll diktafon rendelkezik hangra aktiváló funkcióval is, amely csak akkor kapcsol be, ha a környezetében beszédet, vagy zajt, hangot észlel. Egyúttal az eszköz elemének élettartamát és a memória tárolóképességét is növeli. - A beépitett Li-Ion akkumulátor 12 óra folyamatos felvételt biztosit.
Szállítási idő: 14 nap
32 500.00 Ft
44 373.80 Ft
-22%
- 22 %
megjeleníteni
Wi-Fi kamera tollban
Wi-Fi kamera tollban

Wi-Fi kamera tollban

Abban az esetben, hogyha nem szükséges a felvétel megnézése az Ön kém tollából reális időben például az Ön okostelefonján, több eszköznek ez problémát jelenthet. Ennek a kém tollnak kamerával és wifivel ezzel sincs problémája. Köszönhetően a saját wifi csatlakozásnak, bármikor és bárhonnan figyelheti azt, amit a kamera épp rögzít.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
44 900.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni
Mágikus eltűnő toll
Mágikus eltűnő toll

Mágikus eltűnő toll

A mágneses toll eltűnő tintából készül. A szín nem mérgező, úgy néz ki, mint egy normál toll. Főként ruházat vagy lábbeli jelölésére használják. Kémügyekhez, de szórakoztató játékként is használják.
Szállítási idő: 14 nap
2 000.00 Ft
2 500.00 Ft
-20%
- 20 %
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi kém technológiát kínálunk. Az egyes márkák kizárólagos importőrei vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

a termék be lett helyezve a kosárba: