Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

Láthatatlan segítők - hol lehet elrejteni a kamerát?

Láthatatlan segítők - hol lehet elrejteni a kamerát?

Figyeljen meg, de ne legyen megfigyelve. Ez manapság valóban hatalmas előny. Pontosan ez az a kényelem, amit a kameramodulok kínálnak nekünk. Ezeket alapvetően bárhol el lehet rejteni anélkül, hogy bárki tudna róluk. Maguk a modulok valóban miniatűr méretűek, tehát nem probléma azokba a tárgyakba elhelyezni, amelyek általában a belső terekben találhatók meg. A modul teste csak néhány centiméter, emellett egy tíz centiméter hosszú kábelkamera is kimenetre kerül ebből a modulból, ami azt jelenti, hogy könnyedén elrejtheti a kameramodul testét, majd a kamerát abba az irányba irányíthatja, amelyet megfigyelni szeretne.

Miért vásároljon kamera modult?

Lehet, hogy azt mondja, hogy ez nem Önnek való. Hogy nincs szüksége kamerára otthon vagy az irodában. Az igazság az, hogy még a biztosítótársaságok vagy a biztonsági erők is javasolják vagyonának ellenőrzését. Nem csak könnyebben ellenőrizheti, hogy mi történik Önnél, de bűncselekmény elkövetése esetén értékes bizonyítékokak is szerezhet ezek segítségével. Ehhez természetesen biztonsági kamerákat vagy kamerakészleteket is használnak. De csak a kameramodulok garantálják az észrevétlenséget. Az elkövető még az ilyen módon elrejtett biztonsági rendszert sem veszi észre, de Ön tisztán láthatja őt.

Hol lehet a kameramodult használni?

Rendkívül kicsi mérete és észrevétlensége mellett a kameramoduloknak egy másik tagadhatatlan előnye is van. Szinte bárhol felhasználhatja őket. A házban vagy lakásban biztonsági kameraként, az irodában, hogy ellenőrizze az alkalmazottait, de még az autóban is. A beépített akkumulátornak köszönhetően ezek az eszközök akár 12 órát is rögzíthetnek bárhol, még áramforráshoz történő csatlakozás nélkül. Ezen felül a modulok a tesztek során is alkalmasak a hallgatók számára. Csak annyit kell tennie, hogy átadja a szöveget a másik személynek, aki majd diktálja a választ. A modul testéből kihúzott kamera olyan kicsi, hogy senki sem veszi észre.

Hogyan lehet elrejteni a kamerát?

A képzeletnek valójában nincs határa. A kameramodult szinte bárhol elrejtheti. Például elhelyezheti könyvtárban könyvek közé, az irodában lévő iratok közé, órákba elrejtheti, egy virágcserépbe ... Maga a kamera sokszor kisebb, mint az ujja, tehát bárhonnan észrevétlenül megfugyelheti a környezetet. Ha tökéletesíteni akarja az észrevétlenségét, akkor csak annyit kell tennie, hogy behelyez egy kameramodult a virágcserépbe, ráhelyez egy másik tárgyat, például egy másik virágcserpet, és vezesse ki a kamerát belöle egy fúrt lyukon keresztül, hogy tudja figyelni az ellenőrizendő tárgyat.

Online felvételről is

A kameramodulok további előnye a felvétel valós időben történő megfigyelésének lehetősége. Így online módon láthatja PC-ről, okostelefonról vagy táblagépről, hogy mi történik ott. Ezenkívül természetesen bármikor letöltheti a kamera által készített felvételeket a PC-re, és szükség esetén felhasználhatja azokat.
Ha kameramodult vásárol, akkor feltétlenül olvassa el az ezekre az eszközökre vonatkozó
cikket is.
Számos
kameramodul, valamint egyéb kémfelszerelés megtalálható e-üzletünkben.

RAKTÁRON
Wi-Fi Full HD kameramodul akkumulátorral
Wi-Fi Full HD kameramodul akkumulátorral

Wi-Fi Full HD kameramodul akkumulátorral

Wi-Fi Full HD kameramodul a jelek továbbításának lehetőségével WiFi-n keresztül egy mobiltelefonra vagy táblagépre. Mivel a képátvitel közvetlenül a WiFi-n keresztül működik, nincs szüksége külön adóvevőre, és a képet közvetlenül az okostelefonján is megkaphatja. A modulhoz ingyenes alkalmazás tartozik az iPhone / Android számára. A miniatűr méreteknek köszönhetően ez a modul könnyen álcázható. A modul különféle elektronikába történő felszerelésre is alkalmas.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
41 800.00 Ft
megjeleníteni
TOP
Kameramodul távirányítóval
Kameramodul távirányítóval

Kameramodul távirányítóval

Megbízható kamera modul mozgásaktiválásával, távirányítóval. 4-12 óra állandó felvétel. A kamera alkalmas irodák és lakások biztonságára. A felvétel kényelmesen tudja futtatni az RF távirányítóval. A kamera modul kis mérete kiváló.
Szállítási idő: 14 nap
26 000.00 Ft
megjeleníteni
ÚJDONSÁG
Kamerový modul s nočným videním a detekciou pohybu 1080P
Kamerový modul s nočným videním a detekciou pohybu 1080P

Kamerový modul s nočným videním a detekciou pohybu 1080P

Spoľahlivý kamerový modul s aktiváciou pohybom, nočným videním, diaľkovým ovládačom a výdržou až 4 hodín kontinuálneho záznamu. Kamerový modul je vhodný pre zabezpečenie kancelárií i bytov. Nahrávanie možno pohodlne spustiť pomocou RF diaľkového ovládača. Kamerový modul disponuje extrémnou výdržou pri minimálnych rozmeroch.
Szállítási idő: 14 nap
34 300.00 Ft
megjeleníteni
Kameramodul 3 az 1-ben széles látószöggel
Kameramodul 3 az 1-ben széles látószöggel

Kameramodul 3 az 1-ben széles látószöggel

A legújabb kameramodul a legszélesebb 140° látószöggel a legjobb modul a kínálatukból. A funkciói közé tartozik a videófelvétel, mozgásérzékelő, fényképezés és hangfelvétel. Köszönhetően az erős 3800 mAh akkumulátornak képes 8-10 óráig rögzíteni vagy tartósan csatlakozhatja egy konnektorba. A kamera modul célszerű az irodák és lakások biztosításához. A felvételt kényelmesen elindíthatja az RF távirányító segítségével. A kamera modul extrém bírással rendelkezik a minimális méreteknél.
Szállítási idő: 14 nap
29 700.00 Ft
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: