Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

KAMERAMODULOK

A kameramodul egy ideális készülék az észrevétlen elhelyezéshez épületek belső tereiben, irodákban vagy az otthonában. Ez egy megfelelő választás a helyiségek rögzítéséhez, úgy, hogy észrevétlen maradjon. A kamera kis méretei és az állandó csatlakoztatás lehetőség a kamerából egy ideális készüléket csinál, amelyet biztonsági kameraként is lehet használni. A kamerát lehetséges pendriveon keresztül csatlakoztatni az adapterhez, vagy power bankon keresztül csatlakoztatva olyan helyeken, ahol nincs hozzáférése konnektorokhoz. A felvételt elmenti a mikro SD kártyára, max 32 GB kapacitással. A kameramodult elhelyezés után lehetséges távolról irányítani egy távirányító segítségével.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Kameramodul távirányítóval

Megbízható kamera modul mozgásaktiválásával, távirányítóval. 4-12 óra állandó felvétel. A kamera alkalmas irodák és lakások biztonságára. A felvétel kényelmesen tudja futtatni az RF távirányítóval. A kamera modul kis mérete kiváló.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
26 000.00 Ft
RAKTÁRON
TOP
megjeleníteni

3 az 1-ben kameramodul széles rögzítőszöggel

A legújabb kameramodul a legszélesebb 140° látószöggel a legjobb modul a kínálatukból. A funkciói közé tartozik a videófelvétel, mozgásérzékelő, fényképezés és hangfelvétel. Köszönhetően az erős 3800 mAh akkumulátornak képes 8-10 óráig rögzíteni vagy tartósan csatlakozhatja egy konnektorba. A kamera modul célszerű az irodák és lakások biztosításához. A felvételt kényelmesen elindíthatja az RF távirányító segítségével. A kamera modul extrém bírással rendelkezik a minimális méreteknél.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 6-10 db
29 700.00 Ft
RAKTÁRON
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi HD 1080P kameramodul

Wi-Fi kameramodul 1,0 MPx HD 1080P felbontással, élő közvetítéssel és TinyCam alkalmazás távirányításával. Ez egy multifunkcionális és könnyen használható eszköz otthona számára. Akár mackóba, könyvtárba vagy mini vázába is beépíthető, hogy megnézhesse, mi történik otthonában. Biztonsági kameraként is szolgál.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 6-10 db
35 000.00 Ft
RAKTÁRON
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

WiFi HD kamera modul akkumulátorral

Miniatűr kameramodul a jelek továbbításának lehetőségével WiFi-n keresztül egy mobiltelefonra vagy táblagépre. Mivel a képátvitel közvetlenül a WiFi-n keresztül működik, nincs szüksége külön adóvevőre, és a képet közvetlenül az okostelefonján is megkaphatja. A modulhoz ingyenes alkalmazás tartozik az iPhone / Android számára. A miniatűr méreteknek köszönhetően ez a modul könnyen álcázható. A modul különféle elektronikába történő felszerelésre is alkalmas.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: utolsó db
41 800.00 Ft
RAKTÁRON
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi kameramodul éjszakai látással V89

Mini kameramodul WiFi jelátvitel útján a mobiltelefonra vagy táblagépre .Ha az a tény, hogy a képátvitel közvetlenül a WiFi-n keresztül működik, nincs szüksége külön rádióerősítőre, és képeket közvetlenül okostelefonjára is fogadhat. A modulhoz ingyenes alkalmazás tartozik az iPhone / Android számára.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 6-10 db
41 800.00 Ft
RAKTÁRON
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi 1080P kameramodul széles látószögű objektívvel

Wi-Fi 4K legszélesebb 160 °-os látószögű kameramodul a legjobb kameramodul ajánlatunkban. A funkciói közé tartozik a videofelvétel, a mozgásérzékelés és a fényképezés. A kamera 4K / 2K / 1080P videó felbontással van felszerelve. A Wi-Fi 4K videofelbontás minőségi képeket biztosít, amelyek 128 GB-ig tárolhatók a memóriakártyán. Erőteljes 2500 mAh-os akkumulátorral 3 órát tud felvenni, vagy csatlakoztathatja ezt a modult egy powerbankhoz. A kameramodul irodák és lakások biztonságához használható. Miniatűr kameramodul a jelek továbbításának lehetőségével WiFi-n keresztül egy mobiltelefonra vagy tabletre.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
42 500.00 Ft
49 400.00 Ft
-14%
- 14 %
RAKTÁRON
megjeleníteni

Wifi Full HD 1MPx / 2MPx kameramodul akkumulátorral

Full HD kameramodul a jelek továbbításának lehetőségével WiFi-n keresztül egy mobiltelefonra vagy táblagépre. Mivel a képátvitel közvetlenül a WiFi-n keresztül működik, nincs szüksége külön adóvevőre, és képeket közvetlenül az okostelefonjáról is fogadhat. A modulhoz ingyenes alkalmazás tartozik az iPhone / Android számára. A miniatűr méreteknek köszönhetően ez a modul könnyen álcázható.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: utolsó db
50 700.00 Ft
INGYENES
RAKTÁRON
megjeleníteni

Wi-Fi HD 720P kameramodul akkumulátorral

A kém  FULL HD kamera modul IR éjszakai látással + WiFi és Li-on akkumulátorral 8 órán keresztül észrevétlen figyelést biztosít a legrosszabb fényviszonyok között is. A kamera az Li-on akkumulátoron kívül USB kábellel (tartozék) vagy külső áramellátással is csatlakoztatható a tápegységhez. WiFi-n keresztül a kamerát párosíthatja egy okostelefonnal (Android / iOS) az "iMiniCam" alkalmazáson keresztül, hogy különféle kamera funkciókat állítson be, vagy a felvételt közvetlenül a kameráról nézze.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
52 300.00 Ft
INGYENES
RAKTÁRON
ÚJDONSÁG
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: