Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

DIGITÁLIS KUKUCSKÁLÓK

digitális ajtós kukucskáló az egyik legtökéletesebb biztonsági rendszer, amely bárkinek elérhető. Ez egy kis digitális kamera, ami rögzíti a történést az ajtó másik oldalán és lejátssza a képernyőre, amely az Ön otthonában van. Mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Digitális ajtós kukucskáló 3.5“ színes LCD-vel és csengővel

A legújabb digitális ajtós kukucskáló lehetővé teszi, hogy lássa ki van az ajtó mögött, színes LCD kijelzőn. A gomb megnyomása után tisztán láthatja a látogatót az ajtónál az LCD képernyőn, miközben ő nem veszi észre, hogy valaki figyeli. Egyszerű a telepítése. A telepítéshez nem szükséges az ajtót módosítani. A készüléket pár percen belül telepítheti az eredeti optikai kukucskáló helyére.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
29 200.00 Ft
AKCIÓ
RAKTÁRON
megjeleníteni

Digitális ajtókukucskáló HQS-708

A digitális ajtós kukucskáló HQ-708 az egyik legújabb és a technika legtökéletesebb biztonsági rendszere, amely bárki számára elérhető. Egy kis digitális kameráról van szó, ami rögzíti az eseményeket az ajtó egyik oldalán és lejátssza a kijelző, amely az Ön irodájában vagy otthonában van. Hasonló típusú kukucskálókkal összehasonlítva ez a modell a technika paramétereivel különleges, ami például szélesszögű felvételt, felvételt idő- és adatzáróval van biztosítva.
Szállítási idő: 1-2 nap
55 000.00 Ft
INGYENES
AKCIÓ
megjeleníteni

Wi-Fi Doorbell ajtócsengő kamerával

Az iDoorCam Wi-Fi-n keresztül kommunikál a rá csatlakozott eszközökkel, így még otthon sem muszáj tartózkodnunk, ugyanis a telefonra/táblagépre ingyenesen telepíthető alkalmazással nem csak láthatjuk, hallhatjuk, hanem beszélhetünk is az ajtónk előtt várakozó személlyel. Ha pedig valaki csenget, az alkalmazás azonnal értesítést küld a meghatározott készülékekre, s mint egy telefon esetében, itt is eldönthetjük, hogy fogadjuk vagy pedig bontjuk a “hívást”.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
59 000.00 Ft
INGYENES
RAKTÁRON
TOP
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi kém technológiát kínálunk. Az egyes márkák kizárólagos importőrei vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

a termék be lett helyezve a kosárba: