Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

Miért vásároljon nálunk

Miért vásároljon nálunk
Megfizethető termékek - fő előnye az internetes üzletnek www.kemvilag.hu a legalacsonyabb ár és egyedi kém technológiák. Honlapunkon www.kemvilag.hu megtalálja a különböző kém berendezéseket, mint például: kém kamera, kém toll, kém szemüveg, kém karóra, kém telefon, GPS keresők, GSM lehallgatás, CCTV Sytem detektorok, zavaró vagy vezeték nélküli kém fülhallgatókat és még sok más eszközt. Eggyes termékeket nem találnak sehol máshol, csak nálunk. Minden általunk forgalmazott áru új és nem használt. Az adott területen belül a legjobb minőséget tudjuk nyújtani. Célunk, hogy minden ügyfél, aki hozzánk fordul, elégedett legyen.
Legjobb árak garanciája- Minden terméketl a legalacsonyabb ár-ért szeretnénk nyújtani ügyfeleinek, magas színvonalú szolgáltatással. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha talál bárhol általunk felkínált terméket olcsóbban akkor ugyan azon az áron vagy még olcsóbban oda adjuk a terméket. Legalacsonyabb ár garancia csak a Magyarországi üzletekre tartozik. Mi szakemberek vagyunk, ezért igyekszünk fejleszteni a kapcsolatot az ügyfelekkel. Igyekszünk a legjobb feltételeket szabni.
Bevásárlás: A terméket kényelmessen áttudja nézni és bármikor amikor kedve van megrendelni.
Házhoz szállítás 50 000 Ft felett INGYENES: Házhoz szállítást futár segítségével intézzük 2-3 napon belül. 50 000 Ft feletti megrendelésnél INGYENES a házhoz szállítás.
Pénzvisszatérítés 14 napon belül: Ha termék házhoz szállítás után nem tetszik nyugodtan az eredeti csomagolásban, nem használtan vissza lehet küldni a címünkre pontossab indok nélkül.Küldje el a számlával eggyüt. 14 napon belül a termék átvételétől utaljuk a bankszámlára az összeget. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.
Az ön személyi adatai biztonságban vannak nálunk és nem fogjuk felhasználi semmilyen célokra. A személyiadatok biztonságára vetünk a legnagyobb figyelmet.
2 év garancia a termékre: Gyors javítást és reklamációt biztosítunk. 2 év garancia érvényes az összes termékre!
Hisszük, hogy a minőségi szolgáltatások és termékek gyorsan megerősítik abban hogy ujjabb ügyfelünké váljon.

TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: