Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

INSPEKCIÓS, ENDOSCOP KAMERÁK

Az endoszkópos ellenőrző kamerák mindenki számára elérhetők, akik nehezen hozzáférhető helyekre szeretnének nézni, amelyek rugalmas kábel használatot igényelnek. Az ellenőrző kamera lehetővé teszi, hogy könnyen megjelenítse vagy rögzítse a motorok belső részeit, hajtóműveket, csöveket, csatornákat és más olyan helyeket, ahol nem tud körülnézni. Alkalmas műhelyek és szervizek számára.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Endoszkópos vízálló ellenőrző USB-kamera 3m / 5m / 10m / 20m / 25m / 30m kábellel

1.Könnyedén csatlakozik a számítógép USB portján keresztül  telepítés után   2.Segít felfedezni a nehezen elérhető helyeket 3.Handy csővezeték ellenőrző eszköz 4.Víz ellenálló kamerafej és kábel (az usb felület nem vízálló) 5. 4 fehér LED világítás vezérlés
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
11 800.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni

Wi-Fi endoscop/ügyeletes HD kamera

Ezt az ügyeletes kamerát egyszerűen lehet csatlakoztatni bármilyen telefonnal Android és iOS rendszerrel. Egy ideális segéd a nehezen hozzáférhető helyek rögzítésénél. Érvényesülést lel nem csak a hivatásokban, de otthon is. A Wi-Fi kamera nagyon egyszerűén használható – elég betelepíteni az alkalmazást, véghez vinni a Wi-Fi csatlakozást és már csak figyelni vagy rögzíteni a megfigyelt hely felvételét.
Szállítási idő: 1-2 nap
15 500.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Inspekciós kamera LCD kijelzővel

Inspekciós kamera saját LCD kijelzővel az azonnali képmegjelenítéshez. Az inspekciós kamera ideális csövek, kémények vagy egyéb nehezen hozzáférhető helyek megtekintésére. A kamera legfőbb jellemzője a nagyon jó teljesítmény/ár arány és egyszerű használata. A kamera nyaka 1m hosszú és a 9,8 mm átmérőjű kamerában végződik, mely világítással rendelkezik a sötét terek feltérképezéséhez.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
32 000.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni

Inspekciós/szerviz kamera LCD kijelzővel /Endoszkóp kamera

Flexibilis, vízálló és ellenállóképes, ez a multi-funkciós kamera megbirkózik bármilyen helyzettel. Irányítsa a fényképezőgépet bármire, amit szüksége van szemügyre venni, és rögtön kiváló közeli felvételt nyerhet a 2,4 hüvelykes színes LCD kijelzőn. Ez a kamera használható bármely helyen, amely más műszer számára hozzáférhetetlen. LED megvilágításának köszönhetően alaposan szemügyre veheti a sötét helyeket és sarkakat is. 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel van felszerelve. A műszer flexibilis, vízálló és nemcsak ezermesterek otthoni használatára alkalmas, hanem hasznos segédje az autószerelőknek, vízvezeték szerelőknek és még megannyi más kihasználási lehetőséget nyújt.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: utolsó db
41 400.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni

Professzionális revíziós/inspekciós kamera - Endoszkóp

Hosszadalmas szétszerelés és hosszas gondolkodás nélkül pénzt és időt spórol Önnek! A LED diódás megvilágításnak és a méteres inspekciós kábelnek köszönhetően Ön rögtön tökéletes képet kap a vizsgált felületről vagy tárgyról a ráirányított kamerán keresztül, mely a színes kijelzőn jelenik meg és így felderítheti a lehetséges hiba okát vagy megtalálhatja azt, amit keres. A kijelző levehető és így akár 8 méterre is növelhető a hatótávolsága. Sőt, ehhez a revíziós kamerához mágnes, tükör és horog is tartozik, melyek biztosítják a lehető legegyszerűbb munkát és azon tárgyak kiszabadítását melyek egyébként hozzáférhetetlen helyekre estek be. Továbbá videófelvételt is rögzíthet a memóriakártyára és a hiba okának bizonyítékaként elmentheti számítógépébe, esetleg saját használat céljából, hogy jobban emlékezzen a fontos részletekre. A műszer tokéletes segédje minden szerelőnek és minden műszaki munkát végzőnek!
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
55 000.00 Ft
INGYENES
RAKTÁRON
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: