Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

HANGRÖGZÍTŐK - DIKTAFONOK

Hangrögzítők – diktafonok lehetővé teszik, hogy minőségi hangfájlokat rögzítsen és elmenti a saját belső memóriájába. Lehetősége van hangaktiválásra vagy folyamatos felvételre. A diktafont lehetséges használni pld. előadásoknál, fontos találkozóknál vagy más helyzeteknél akárhol csak szeretné.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

USB hangrögzítő – 4 GB/8 GB jó minőséggel

- rejtett digitális diktafon - akár 12 órán keresztül tudja rögzíteni a hangot - a 4GB/8GB-os pendrive használata nagyon egyszerű - a fáljok lejátszásához csatlakoztassa a berendezést számítógépéhet az USB csatlakoztatón keresztül és nyissa meg a fájlt A felvétel formátuma: WAV Adatátvitel gyorsasága: 128 bps Memória-támogatás: 4GB – kb. 70 óra 8GB - kb. 140 óra
Szállítási idő: 1-2 nap
8 600.00 Ft
TOP
megjeleníteni

Pendrive VOS Hangrögzítő 4GB/8GB

Pendrive mini hangrögzítő diktafon használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet vagy szoftveres installálást a számítógépén. Mini diktafon funkcióit tekintve kettős, memóriatárolóként és mini hangrögzítőként is használhatja. USB pendriveban rejtett hangrögzitő hangra aktiválodó funkcióval (VOX) Hawkel termékcsalád része. Hawkel VR-09 pendrive diktafon 8 méteres körzetben érthetően, tisztán rögzit hangot.
Szállítási idő: 1-2 nap
11 600.00 Ft
TOP
megjeleníteni

Diktafon karperecben magas minőségi felvétellel

Ebben a karperecben egy rejtett digitális diktafon található. A diktafont a karperecből kényelmesen kivehető és használhatja kulcstartóként is. A diktafont köszönhetően a belső memóriának hordozható flash lemezként is lehet használni. Egészen 20 óra folyamatos hangfelvételt nyújt. A diktafon lehetővé teszi, hogy hangfájlokat rögzítsen és elmentse a 4GB/8GB/16GB memóriájába. Elég megnyomni a kapcsolót az elülső oldalon és automatikusan elkezdődik a felvétel. A felvételek a diktafonról nagyon tiszták egészen 5-7 méterig. A diktafon előadások felvételéhez is használható.
Szállítási idő: 1-2 nap
12 800.00 Ft
megjeleníteni

4GB/8GB pendrive diktafon hangrögzítő

- A felvétel készítéshez nem kell számítógép, BÁRHOL LEHET VELE RÖGZÍTENI, mivel beépített akkumulátorral rendelkezik! - 1 gombnyomásra elindul a hangrögzítés, melyet .wav kiterjesztésű audió formátumba ment az eszköz. - A felvétel azonnal lejátszható számítógépen, vagy USB kompatibilis audió lejátszón. - Nagyon jó minoségű beépített mikrofonnal rendelkezik, így remek, profi hangfelvevő készülék. Egy átlagos méretű helységben, kisebb irodában vagy autóban elhangzottakat, elvárható minőségben rögzíti. (Minőség: 128Kbps). - Beépített akkumulátorral rendelkezik, egy néhány órás feltöltést követően akár 30 órányi folyamatos felvételt bír. - Tároló kapacitás: 4GB / 8 GB - Számítógépbe dugva azonnal használható akár pendrive ként is, nem igényel külön telepítést. (plug&play)
Szállítási idő: 1-2 nap
12 900.00 Ft
TOP
megjeleníteni

Szakmai FM hangrögzítő 8 GB + hangérzékelés

- Akár 15 óra folyamatos működés egy feltöltéssel - Automatikus aktiválása hang választható érzékenység 1-100 - Kiváló hangzás tisztaságát - Cseh korona - Lehetőség van külső mikrofon - Képesség, hogy csatlakoztassa a készüléket a telefonvonal - USB memória 8GB
Szállítási idő: 1-2 nap
16 500.00 Ft
megjeleníteni

Full HD IR éjjellátó kamera, mozgásérzékeléssel és diktafonnal USB-kulcsban

A készülék képes Full HD 1920x1080 nagyfelbontású fotókat és videókat készíteni, könnyen kezelhető és használható, elegáns megjelenésű, könnyen hordozható, nagyszerű a család biztonsága érdekében. Ez egy praktikus eszköz, amelyet minden ügyfél kihasználhat. Ezzel a nemfeltűnő kamerával videofelvételeketkészíthet és gyakorlatilag bárhol használhatja: tanulmányozásban, üzleti életben, védelemben, bűnüldözésben és bizonyítékok megszerzésében, turizmusban, sportban, egészségügyben vagy szórakoztatásban.
Szállítási idő: 1-2 nap
17 800.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Uniscom 8 GB-os diktafon

Az Uniscom hangrögzítő, amely egy függőben van elrejtve, bárhol használható a hangok társadalmi beszédekből, találkozókból, interjúkból, hangjegyzetekből és egyéb helyzetekből történő rögzítéséhez, amikor csak szükség van rá. Jegyezze fel életének, munkájának vagy kreatív ötleteinek fontos eseményeit. A hangrögzítő alkalmas mind a nők, mind a férfiak számára - ideális megoldás egy kulcs vagy öv rögzítéséhez.
Szállítási idő: 1-2 nap
18 200.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Kém Full HD kamera USB-kulcsban hangrögzítővel és mozgásérzékelővel

A készülék képes fényképeket és videókat készíteni a Full HD 1920x1080P felbontással, könnyű és könnyen kezelhető, elegáns megjelenésű, könnyen hordozható, nagyszerű a család biztonsága érdekében. Ez egy praktikus eszköz, amelyet minden ügyfél kihasználhat.
Szállítási idő: 1-2 nap
18 800.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Multifunkciós forgó kamera és diktafon 2 az 1-ben 8 GB-os memóriával

A multifunkcionális mini DV-kamera és a diktafon egy nagyon kicsi és észrevétlen eszköz! Ebbe az egyedülálló 8 GB-os USB kulcsban egy rejtett digitális diktafon és forgó kamera található. Ez a termék egyszerűen egy tökéletes digitális felvevő és kamera, rendkívül vékony és könnyű dizájnnal, otthoni használatra, különösen utakon, előadásokhoz
Szállítási idő: 1-2 nap
19 000.00 Ft
megjeleníteni

Kém medál diktafonnal 8 GB

Van egy rejtett diktafon ebben a kém medálban. A diktafon kulcstartóként is használható. A diktafont a belső memóriájának köszönhetően hordozható flash meghajtóként is használhatja. Akár 94 órányi felvételt is biztosít. A hangrögzítő lehetővé teszi audio fájlok rögzítését és tárolását a 8 GB-os memóriában. Csak nyomja meg a kapcsolót, és a felvétel automatikusan elindul. A diktafonfelvételek nagyon tiszta hangzásúak, akár 5 méterről is. A felvevő például előadások rögzítésére is használható.
Szállítási idő: 1-2 nap
20 400.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Rejtett diktafon USB-kulcsban hangérzékelővel

Ez az egyedülálló USB-kulcs rejtett hangrögzítőt tartalmaz hangrögzítővel. Úgy tűnik, és úgy működik, mint egy teljesen működőképes USB-kulcs.
Szállítási idő: 1-2 nap
21 400.00 Ft
megjeleníteni

Diktafon USB kulcsban EXCLUSIVE MQ-U300

Tulajdonságok: -tiszta hang zaj nélkül -ügye be és ki kapcsolás -felvétel töltés közben -diszkrét működés- nem égnek a diódák -érzékeny hangaktivállás -gyors USB töltés -lehetőség lehallgatni miközben töltődik -automatikus konvertálás mp 3-ra -átlagos pen drive funkció
Szállítási idő: 1-2 nap
21 900.00 Ft
25 900.00 Ft
-15%
- 15 %
megjeleníteni

Toll diktafonnal és hangérzékelővel MQ-99

Kínálunk egy kém tollat ​​diktafonnal, kiváló XHQ hangfelvétel minőséggel, hangérzékeléssel és természetesen elegáns megjelenéssel. Ez a modell garantálja a tökéletes és tiszta felvételt dátum és idő beállításokkal. Az előnye az egyszerű, intuitív és különösen észrevétlen vezérlés, így egy gombnyomással rögzíthet. Minden bizonnyal le fogja nyűgözni a felvételi idő, az akár 30 órás folyamatos felvétel, vagy akár 25 napos hangérzékelési funkció. A felvétel a beépített memóriába (8 vagy 16 GB) tárolódik. A készülék súlya mindössze 28 gramm, így könnyedén hordozható a zsebben.
Szállítási idő: 1-2 nap
22 400.00 Ft
megjeleníteni

Professzionális hangrögzítő hangérzékeléssel és zenelejátszási funkcióval

A professzionális hangrögzítőt bárhol felhasználhatja társadalmi beszélgetések, találkozók, beszélgetések, hangjegyzetek és egyéb helyzetek beszélgetéseiek rögzítésére, amikor erre van szüksége. Játssza fel az élet, a munka vagy a kreatív ötletek fontos helyzeteit. A diktafon mind nők, mind férfiak számára egyaránt alkalmas. A hangrögzítő lehetővé teszi audiófájlok rögzítését és 8 GB-os belső memóriában való tárolását. A tárolt felvételeket közvetlenül a készülékről lehallgathatja, csak csatlakoztassa a fülhallgatót. Még zenét is hallgathat, amelyet a készülékbe bejátszott.
Szállítási idő: 1-2 nap
22 600.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Kém Full HD 1920x1080P kamera USB-kulcsban diktafonnal, mozgásérzékelővel és éjszakai látással

A készülék a beépített éjjellátó képességnek köszönhetően képeket és videókat készíthet Full HD 1920x1080P formátumban, akár nappal, akár éjszaka. Az eszköz egyszerű és könnyen használható, karcsú megjelenésű, könnyen hordozható és kiválóan alkalmas a család biztonsága érdekében. Ez egy praktikus eszköz, amelyet minden vásárló kihasználhat. Ez az egyedülálló USB kulcs rejtett diktafont hangérzékelővel tartalmaz.
Szállítási idő: 1-2 nap
22 700.00 Ft
megjeleníteni

Diktafon USB-kulcsban mágnessel 16 GB

Ez az egyedülálló USB kulcs rejtett digitális diktafonnal rendelkezik. Úgy tűnik, és úgy működik, mint egy teljesen működőképes USB-kulcs. Ez a készülék rendelkezik egy szokásos USB kulcs minden funkciójával, amely fájlokat tárolhat és adatokat továbbíthat a PC-re. A diktafon nagyon jól álcázható, és nem különböztethető meg a hagyományos USB-meghajtótól.
Szállítási idő: 1-2 nap
22 700.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Diktafon hangérzékelővel és zenelejátszással

A hangrögzítő beépített 8 GB-os memóriával lehetővé teszi a hangfelvételek rögzítését és hallgatását azonnal. Akár 50 órás folyamatos hangfelvételt biztosít. A 8 GB-os hangrögzítő működtetése nagyon egyszerű, nincs szükség külön meghajtók telepítésére.
Szállítási idő: 1-2 nap
23 400.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Digitális óra diktafonnal és hangérzékelővel 4GB/8GB

A teljesen diszkrét diktafon órában rejtve főleg olyan felvételekre van szánva, ahol nem lehet szokványos felvételes készüléket használni. Köszönhetően annak, hogy a készülék hangérzékelő funkcióval van ellátva, így nagyon megkönnyíti a felvételt és a későbbi adatanalízist. Szedje fel céges találkozókat, iskolai vagy személyes jegyzeteket, amelyeket könnyen átviheti az órából a számítógépbe. A diktafon érzékeny mikrofonnal alkalmas főleg menedzsereknek, üzletembereknek és diákoknak.
Szállítási idő: 1-2 nap
23 700.00 Ft
megjeleníteni

Elegáns hangrögzítő a lehető legjobb minőséggel MR-240/MR-250

Ez egy másik kiváló hangrögzítő dikatafónom később, meg tudod csinálni a dolgokat az úgynevezett rekordot. PCM minőségű 705 kbps. Ez a felvétel minőségét a CD hordozót. Hangja olyan jól alkalmazható a felvétel találkozók, előadások.
Szállítási idő: 1-2 nap
24 300.00 Ft
megjeleníteni

Toll hangrögzitő MemoQ MQ-94

- Gombok és LED-ek nélkül - Egy újabb audió felvétel elinditásához csak a toll csiptetőjét kell lefele lenyomni és automatikusan rögziteni kezd, 8 méteres környezetben. - 8 óra folyamatos felvétel - Több nap felvevésére is alkalmas - Kitünő hangminőség
Szállítási idő: 1-2 nap
25 000.00 Ft
28 200.00 Ft
-11%
- 11 %
megjeleníteni

Bluetooth diktafon 8GB hangrögzítővel

- Digitális diktafon + bluetooth kapcsolaton keresztül képes rögzíteni mindent a mobiltelefonról, beszélgetéseket is! 8GB memória, magyar menü. - Bluetooth diktafon és hangrögzítő mobiltelefonhoz - 8GB beépített memória - MicroSD kártyával bővíthető - 4 különböző minőségi rögzítési lehetőség - OLED kijelző Zenelejátszás lehetőség (MP3, WMA) Hangra aktiváló rögzítés (VOR/VAR) Gomb funkciók: Felvétel, Visszajátszás / Lejátszás, Menü navigálás Beépített jó minőség hangszóró Bluetooth kapcsolat Bluetooth kihangosítóként is működik Akksi: 380mAh Li újratölthető Használati idő: kb 17 óra MAGYAR nyelvű menü Kijelző méret:: 1" OLED Rögzítés formátum: MP3 Méret: 95x30x15mm Külső mikrofon is csatlakoztatható (tartozék)
Szállítási idő: 1-2 nap
25 200.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Praktikus digitális hangrögzítő MQ-U400

- Kis méretü többfunkciós diktafon. Koreában gyártott, kicsiny méretének köszönhetően könnyen elrejthető, 10 méteres hatótávolságban minden hangot tisztán rögzit - A mini diktafon újratölthető Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely 9 óra folyamatos rögzitést biztosit. - Eltérően más nagyobb vagy olcsóbb diktafonoktól, ez a mini diktafon reagál a magas frekvenciájú hangokra is(120 Hz - 10.000 Hz), vagyis minden körülötte lévő zajt felismer és rögzit. A mikrofon érzékenysége szabályozható, hatótávolság 10 méteren belül.
Szállítási idő: 1-2 nap
26 400.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Professzionális hangrögzítő hangérzékelővel és hosszú akkumulátor-élettartammal

A hangérzékelő diktafont a kiváló hangminőség, a kényelmes működés és a maximális megbízhatóság jellemzi. Erőteljes mágnesek segítségével felrögzítheti a diktafont bárhová. Még jóval drágább lehallgatóval is képes versenybeszállni. Mindig hordja magával a hangrögzítőt, és diszkréten rögzítse az összes szükséges helyzetet. Hagyja a diktafont az íróasztalon vagy a jármû rekeszében, és kapjon információkat a távollétében.
Szállítási idő: 1-2 nap
26 400.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Diktafon AR-200 LawMate

A Diktafon AR-200 a második generáció diktafonok közé tartozik a LAWMATE társaságtól. Ez a kisméretű diktafon hosszan tartó felvétel bírással rendelkezik egészen folyamatos 28 óra, vagy 80 óra készenléti állapotban. A Diktafon minőségi felvételt biztosít köszönhetően a beépített mikrofonnak. A felvételt MP3 formátumban menti el a 4GB beépített memóriába. Az elkészített felvételt lehetséges közvetlenül a diktafonról vagy PC-n keresztül lejátszani. E diktafon funkciója a telefonvonalas felvétel, ahol a bejövő hívást automatikusan feljátssza a diktafonra. Köszönhetően az érzékeny mikrofonnak alkalmas előadásokon is használni. A diktafon hangérzékelővel, Led indikátorokkal és rezgő figyelmeztetéssel rendelkezik.
Szállítási idő: 1-2 nap
29 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: