Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

AKTUÁLIS: A jelenlegi COVID-19 helyzet miatt az online megrendeléseket 100%-os elkötelezettséggel és az Ön biztonságát szem előtt tartva dolgozzuk fel.

Fotócsapdák

Ha ön vadász, akit érdekel az állat mozgása, természetkedvelő, aki fel szeretné játszani a virágok növését vagy csak meg szeretné védeni a tulajdonát ott, ahol nem lehetséges hagyományos kamerát használni, ez a fotócsapda egy jó lehetőség az ön számára. A fotócsapda a hagyományos kamerákkal szemben egészen három hónapos rögzítést kínál készenléti állapotban, képes dolgozni korlátozott időszakban és fagyokban is. A fotócsapdák a mai kameratechnológia legforróbb előrelépése. A legtöbb standard kamera kezeléséhez szükséges egy operatőr kezelése, vagy hálózati csatlakoztatás, de a fotócsapda robusztus, vízálló, saját forrással van ellátva és egyaránt felügyelet nélküli és közben videókat és fényképeket képes rögzíteni a belső memóriájába, nappal és éjszaka is. Hozzá lehet kötve egy fához, egy oszlophoz rögzítve vagy lehet egy állványon.

Legkedveltebb

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi kém technológiát kínálunk. Az egyes márkák kizárólagos importőrei vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: