A weboldal működésének érdekében és a weboldal látogatásának statisztikai adatainak elérése érdekében sütiket (cookies) használ. Több infó.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

AKTUÁLIS: A jelenlegi COVID-19 helyzet miatt az online megrendeléseket 100%-os elkötelezettséggel és az Ön biztonságát szem előtt tartva dolgozzuk fel.

Detektorok

 

Érzékelők/Detektorok


A magánélet ellenőrzése különösen akkor jó, ha üzleti vagy személyes ügyekről van szó. A rejtett kamerák mindenütt ránk nézhetnek, és nem muszáj, hogy szabad szemmel felismerjük őket. Ilyen esetekben jó ötlet olyan detektorokkal rendelkezni, amelyek könnyen észlelhetik az Ön közelében lévő rejtett kém eszközöket. Úgy tervezték, hogy könnyen használhassák őket, és nagyon megbízhatóak is. Az egyszerűbb detektorok az infravörös sugarak gyors impulzusának elvén működnek. Használata meglehetősen egyszerű. Csak nézzen át a készüléken arra a helyre, amelyet ellenőrizni kíván, és az érzékelő felismeri az összes rejtett kamerát. Lencséjük pulzáló vörös pontokként jelennek meg a készüléken.

 
 

Gyakran azt gondoljuk, hogy a detektor alatt megcáfolhatatlan eszköz van, amelynek azonnal észlelnie és látnia kell mindent. De ez egyáltalán nem igaz. Valójában sok detektor nagyon észrevétlen, és szinte bárhol könnyen elrejti őket. Tárolhatja azokat a táskájában vagy akár a mellzsebében is, mivel ezek közül az eszközök közül sok nem nagyobb, mint egy hitelkártya.

 

A múltból emlékezhet arra, hogy a detektorok nem voltak elég megbízhatóak, és nem tudtak sok olyan poloskát érzékelni, amelyek nem küldtek olyan jelet, amely olyan frekvencián volt, hogy az detektor észlelhesse azokat. A modern eszközök azonban ezt már kezelik. Ezenkívül fel tudják ismerni a Bluetooth-on vagy WiFi-n működő eszközöket is, és képesek felismerni a 2,44 GHz-en működő eszközöket, így az összes poloskát könnyen felismerik.

 

 

A detektoroknál nem szabad elfelejteni a zajgenerátorokat, amelyek lehetetlenné teszik a beszélgetések rögzítését és lehallgatását. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően egy harmadik fél csak a zajt hallja. A zaj ugyanolyan frekvenciájú, mint az emberi hang, így nem távolítható el a felvételről.

Protect 1210 detektor
Protect 1210 detektor

Protect 1210 detektor

A Protect 1210 - vékony hordozható professzionális kémpoloska kereső 4 különböző módon jelez önnek: Csendes üzemmód - kijelzőn való értesités Hang - a detektor hanggal értesit Vibro - rezgő üzemmód Alvás - alvó üzemmód, 3 másodpercenként vizsgálja az érzékelt rádió hullámokat Ha magasabb szintű átvitelt érzékel, a riasztás megszólal, és aktív marad mindaddig, amíg az adatátvitel jelen van. "Zero" funkció - ha több jel is található nyomja meg a 0 gombot, az azonos intenzitású jeleket megszűri és csak azokat jeleniti meg, amelyek erősebbek
Szállítási idő: 14 nap
75 500.00 Ft
INGYENES
ÚJDONSÁG
megjeleníteni
Rabbler - zajgenerátor
Rabbler - zajgenerátor

Rabbler - zajgenerátor

Ez egy kis hordozható eszköz (körülbelül akkora, mint egy doboz cigaretta), amely könnyen zsebben vagy kézitáskában hordozható. Kifejezetten fontos tárgyalások, megbeszélések közben használható ahol nagyon fontos megelőzni az információ kiszivárgását. A mérete miatt könnyen szállitható, minidg kéznél van, egy gomb nyomásra aktiválható, használata egyszerű.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
109 800.00 Ft
INGYENES
RAKTÁRON
megjeleníteni
Rejtett kamera- és objektívdetektor WEGA-i
Rejtett kamera- és objektívdetektor WEGA-i

Rejtett kamera- és objektívdetektor WEGA-i

- Infravörös LED-ek segitségével megtalálhat bármilyen rejtett kamerát, akár kábeles vagy kábel nélküli közvetitéssel rendelkezőket is - Az észlelési távolság 2 től 10 méterig tart. A felhasználó állithatja a LED-ek fényersőségét alkalmazkodva a távolsághoz.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: utolsó db
129 900.00 Ft
INGYENES
RAKTÁRON
megjeleníteni
Professzionális vezeték nélküli jeldetektor Protect 1207i
Professzionális vezeték nélküli jeldetektor Protect 1207i

Professzionális vezeték nélküli jeldetektor Protect 1207i

Kereshető frekvenciák és protokolok: - GSM - poloskák, kém rögzitők, hangra közvetitő poloska modulok - GPS - Nyomkövetők, trackerek - RF,UHF,VHF,FM - RF kém poloskák , UHF közvetitők,, VHF wireless mikrofonok,hagyományos rejtett kém poloskák - Bluetooth - bluetooth füllhalgatók, mikro bluetoothos füllhalgatók, bluetooth toll kamerák - Wi-Fi - wireless kamerák, wireless mikrofonok (poloskák) rejtett IP kamerák, wi-fi keyloggerek stb
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
227 000.00 Ft
305 000.00 Ft
-26%
INGYENES
- 26 %
RAKTÁRON
TOP
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi kém technológiát kínálunk. Az egyes márkák kizárólagos importőrei vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

a termék be lett helyezve a kosárba: