Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

Detektorok

 

Érzékelők/Detektorok

 

A magánélet védelme jó, különösen üzleti vagy igazán személyes ügyekben. A rejtett kamerák mindenhol lehetnek és egyáltalán nem láthatóak szabad szemmel. Ilyen esetekben érdemes olyan detektorral rendelkezni, amelyik könnyen észleli a rejtett kémjelző eszközöket a közelben. Úgy tervezték őket, hogy nehézség nélkül használhassák, és nagyon megbízhatóak. Az egyszerű detektorok a gyors infravörös impulzusok elve alapján működnek. Használatuk nagyon egyszerű. Csak vessen egy pillantást a helyre készüléken át, és az érzékelő feltárja az összes rejtett kamerát. A lencséik készüléken át, lüktető piros pontokként jelennek meg.

 
 
 

Gyakran előfordul, hogy az érzékelő alatt elképzelünk egy apró eszközt, amelyet mindenki azonnal feltár és lát. Ez egyáltalán nem igaz. Sok detektor tényleg diszkrét, így könnyen elrejthető szinte bárhol. A táskájába vagy akár a belső zsebében is tárolhatóak, mivel ezek közül számos eszköz nem nagyobb, mint egy hitelkártya.

 

 

A múltból biztosan emlékeznek arra, hogy a detektorok nem voltak elég megbízhatóak, és nem tudtak poloskákat feltárni, amelyek nem küldtek jelet elegendő frekvencián, hogy a detektorok érzékeljék őket. De erre is a modern eszközök képesek. Azok a készülékek is észlelhetők, amelyek Bluetooth-on vagy WiFi-n dolgoznak, és képesek 2,44 GHz-en mûködõ eszközöket rögzíteni, így minden poloska könnyedén felfedezhető válik.

 

 

 

 

A detektorok számára biztosan nem kell felejteni azokat a zajgenerátorokat is, amelyek lehetetlenné teszik a beszélgetések rögzítését és hallgatását. Ezekkel az eszközökkel a harmadik személy nem hallja a beszélgetés csak a zajt. A zaj ugyanolyan frekvenciájú, mint az emberi hang, és nem távolítható el a felvételből.

Protect 1210 detektor

A Protect 1210 - vékony hordozható professzionális kémpoloska kereső 4 különböző módon jelez önnek: Csendes üzemmód - kijelzőn való értesités Hang - a detektor hanggal értesit Vibro - rezgő üzemmód Alvás - alvó üzemmód, 3 másodpercenként vizsgálja az érzékelt rádió hullámokat Ha magasabb szintű átvitelt érzékel, a riasztás megszólal, és aktív marad mindaddig, amíg az adatátvitel jelen van. "Zero" funkció - ha több jel is található nyomja meg a 0 gombot, az azonos intenzitású jeleket megszűri és csak azokat jeleniti meg, amelyek erősebbek
Szállítási idő: Do 14 dní
75 500.00 Ft
INGYENES
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Lehallgatás ellen használt hanggenerátor RABBLER

Ez egy kis hordozható eszköz (körülbelül akkora, mint egy doboz cigaretta), amely könnyen zsebben vagy kézitáskában hordozható. Kifejezetten fontos tárgyalások, megbeszélések közben használható ahol nagyon fontos megelőzni az információ kiszivárgását. A mérete miatt könnyen szállitható, minidg kéznél van, egy gomb nyomásra aktiválható, használata egyszerű.
Szállítási idő: 1-2 nap
109 800.00 Ft
INGYENES
megjeleníteni

Professzionális rejtett kamera detektor Protect WEGA-i

- Infravörös LED-ek segitségével megtalálhat bármilyen rejtett kamerát, akár kábeles vagy kábel nélküli közvetitéssel rendelkezőket is - Az észlelési távolság 2 től 10 méterig tart. A felhasználó állithatja a LED-ek fényersőségét alkalmazkodva a távolsághoz.
Szállítási idő: 1-2 nap
129 900.00 Ft
INGYENES
megjeleníteni

Professzionális vezeték nélküli jelérzékelő Protect 1207i

Kereshető frekvenciák és protokolok: - GSM - poloskák, kém rögzitők, hangra közvetitő poloska modulok - GPS - Nyomkövetők, trackerek - RF,UHF,VHF,FM - RF kém poloskák , UHF közvetitők,, VHF wireless mikrofonok,hagyományos rejtett kém poloskák - Bluetooth - bluetooth füllhalgatók, mikro bluetoothos füllhalgatók, bluetooth toll kamerák - Wi-Fi - wireless kamerák, wireless mikrofonok (poloskák) rejtett IP kamerák, wi-fi keyloggerek stb
Szállítási idő: 1-2 nap
240 000.00 Ft
255 000.00 Ft
-6%
INGYENES
- 6 %
TOP
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: