Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

Indukciós hurkok

Az indukciós hurok biztosítja a hang átvitelét a fülhallgatóba. Választhat GSM, bluetooth vagy kábeles hurkok közül is. További információkat, előnyöket és hátrányokat a blogunkon olvashat.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Indukciós vezetékes hurok

A legmodernebb technológiának érdemi jelentősége van olyan helyzetekben, amikor rejtett kommunikációk igényelhetők. Az extra kicsi spy fülhallgató és mikrofon lehetővé teszi az információk befogadását reális időben vagy kommunikálni anélkül, hogy bárki is észrevenné. A használata alkalmas diákok számára, hivatalnokoknak, magán nyomozóknak, vállalkozóknak, játékosoknak, politikusoknak. Nagyobb ember csoport használatot találhat ebben a hihetetlen új készülékben. A nyaklánc drótmentesfülhallgatóval szolgáltatva drótmentes csatlakozás mobiltelefonokkal van hivatva világszerte használva.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
8 200.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni

Továbbfejlesztett bluetooth hurok + 5W erősítő

A legvékonyabb bluetooth indukciós huroknak ebből a mikro fülhallgatóból 5W erősítője van, amelynek köszönhetően a mikro fülhallgatóban hangosabban és jobban fogja hallani a hangokat, mint bármikor ez előtt. A bluetooth huroknak extrém hosszú a bírása egészen 12 óra egy feltöltése. A bluetooth hurkot, köszönhetően az erősítőnek, nyugodtan a nyakan hagyhatja lógni, és méghozzá a zsebébe is teheti és ennek ellenére a mikro fülhallgatóban a partnerét érhetően és tisztán fogja hallani. Az egész rendszer nagyon egyszerű. A hangot mobiltelefonon keresztül fogadja.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
23 200.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni

Bluetooth hurok + 5W erősítő

Az bluetooth huroknak 5W erősítője van, amelynek köszönhetően a spy fülhallgatóban hangosabban és jobban fogja hallani a hangokat, mint bármikor ez előtt. Az indukciós hurok egészen 12 óra hívást bír egy feltöltésre. A bluetooth hurkot, köszönhetően az erősítőnek, nyugodtan a nyakan hagyhatja lógni, és méghozzá a zsebébe is teheti és ennek ellenére a spy fülhallgatóban a partnerét érhetően és tisztán fogja hallani.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
24 000.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni

GSM hurok + 5W erősítővel

The GSM loop has a built-in module for receiving and sending GSM signal. Powerful 5-Watt amplifier ensures clear sound in the spy earpiece. You need to insert a classic SIM card into the device, you no longer need a mobile phone. The device is then ready to receive a call as with a conventional mobile phone. The range of the GSM module to the earpiece is 60-70 cm (when using a magnetic earpiece, the range is 30-40 cm). You can hide your device in your pocket, under your clothes, or anywhere within the range of your wireless earpiece. GSM BOX with micro spy earpiece guarantees you two-way hidden connection without a mobile phone. It has a built-in and added external microphone with high sensitivity (40 dB) so your partner will hear even the quietest whisper and you will perfectly hear everything that your partner dictates.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
26 900.00 Ft
RAKTÁRON
megjeleníteni

Tollba rejtett GSM modul

Ezzel a tollal, amelyben a GSM modul rejtett, titkos kommunikációt folytathat barátaival a telefonon anélkül, hogy azt észrevennék.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 6-10 db
40 000.00 Ft
RAKTÁRON
ÚJDONSÁG
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi kém technológiát kínálunk. Az egyes márkák kizárólagos importőrei vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

a termék be lett helyezve a kosárba: