Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

KÉM FÜLHALLGATÓK

A legnagyobb online kém spy fülhallgató választék! Hitelesített minőség. Termék raktáron. Azonnal kiszállítjuk. 24 hónapos garancia. A kém spy fülhallgatókat használhatja tárgyalásnál a klienssel, vagy vizsgákon az iskolában, amiket nem ronthat el! Úgy működnek, hogy a személy a másik oldalon nem fogja hallani, hogy mi történik Önnél és így tanácsot tud adni, hogy mit mondjon, vagy, hogy hogyan viselkedjen. Na de köszönhetően a láthatatlan fülhallgatóknak csak Ön fogja hallani a válaszát és Ön körül sejteni sem fogja, hogy a fülében valamilyen fülhallgató van. Minden termékünk raktáron!

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Kefe a kém fülhallgatók tisztításához

A kefe az összes kém fülhallgató modelljeinkhez szolgál.
Szállítási idő: 1-2 nap
650.00 Ft
megjeleníteni

Elem 337 / SR416SW mikro kém fülhallgatóba

Elem a mikrofülhallgatóba Maxell márkától egészen 5 – 6 óra aktív beszélgetést bír ki és egészen 120 órát készenlétben. Csakis minőségi Maxell elemeket árulunk, amelyek a tesztjeinkben a legjobban teljesítettek. Az elem alkalmas az összes mikrofülhallgatóba a kínálatunkból.
Szállítási idő: 1-2 nap
920.00 Ft
TOP
megjeleníteni

Drótnélküli mini bluetooth fülhallgató

Egyedi mini fülhallgató, amellyel gyorsan és könnyen csatlakozhat, bluetooth csatlakozás segítségével. Egyedülálló termék, amelyet telefonálásnál vagy zenehallgatásnál használhat, anélkül, hogy tartaná a mobilt a fülénél vagy hogy a fülhallgató drótjai zavarnának. Használhatja sportnál, autóban vagy ahol csak szeretné!
Szállítási idő: 1-2 nap
4 000.00 Ft
megjeleníteni

Smart láthatatlan bluetooth fülhallgató mágneses töltéssel

Mini fülhallgató kiemelkedő teljesítménygel - a legjobb audio megoldás Élvezze a zenét anélkül, hogy telefonját tartaná, vagy ideges lenne a kábelek miatt, és lazítsa el kezét, miközben vezetés vagy futás közben a hívásra válaszol. Bluetooth 4.1 - erős jel és stabil átvitel A Bluetooth fülhallgató 4.1-es verziója hozzáférést biztosít többpontos kapcsolathoz két mobiltelefon között egyszerre, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenehallgatásról telefonra váltsanak. Gyorsan párosítsa az intelligens fülhallgatót bluetooth-on keresztül a mobil eszközökkel, tabletekkel és más bluetooth-kompatibilis eszközökkel.
Szállítási idő: 1-2 nap
5 500.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Mini bluetooth fülhallgató Dacom K8i

Mini fülhallgató kiemelkedő teljesítménygel - a legjobb audio megoldás Élvezze a zenét anélkül, hogy telefonját tartaná, vagy idegeskednie kellene a kábelek miatt, és lazítsa el kezét, miközben vezetéskor vagy futás közben a hívásra válaszol.
Szállítási idő: 1-2 nap
6 500.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Indukciós hurok

A legmodernebb technológiának érdemi jelentősége van olyan helyzetekben, amikor rejtett kommunikációk igényelhetők. Az extra kicsi spy fülhallgató és mikrofon lehetővé teszi az információk befogadását reális időben vagy kommunikálni anélkül, hogy bárki is észrevenné. A használata alkalmas diákok számára, hivatalnokoknak, magán nyomozóknak, vállalkozóknak, játékosoknak, politikusoknak. Nagyobb ember csoport használatot találhat ebben a hihetetlen új készülékben. A nyaklánc drótmentesfülhallgatóval szolgáltatva drótmentes csatlakozás mobiltelefonokkal van hivatva világszerte használva.
Szállítási idő: 1-2 nap
8 200.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

 Mágneses fülhallgató TE01

Mikrofülhallgató legkisebb változata. Ez a láthatatlan fülhallgató egészen feszesen a dobhártyához nyomódik be és a fülben teljesen láthatatlan. A láthatatlan fülhallgatónak csak pár milliméter mérete vanés így teljesen eltűnik a hallójáratban. A fülhallgatóba semmilyen kábelt nem kell bevezetni és a kommunikáció így teljesen drótmentesen biztosított. Ajánljuk, hogy szerezzen be egy indukciós hurokot erősítővel. A hurok az erősítő nélkül a hang nagyon gyenge lesz. A csomagolásban 4 darab láthatatlan fülhallgatót talál, tehát mindkét fülébe tehet egyet a jobb minőségű hallásért.
Szállítási idő: 1-2 nap
8 500.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Kém fülhallgató TE03 ECONOMY

A mikro fülhallgatónak csak pár milliméter a mérete és teljesen eltűnik a hallójáratban. A fülhallgatóba nem vezet semmilyen kábel és a kommunikáció így teljesen drótmentesen van biztosítva. Az ECONOMY mikro fülhallgatónál a hangsúly főleg a legalacsonyabb áron van, de ezt nem azt jelenti, hogy a mikro fülhallgató ne működne. A külseje nem annyira módosított, mint a drágább modelleknél és nem annyira minőségi a hangszórója, így a magasabb hangerőnél a mikro fülhallgató gyengén susoghat. A csomagolás tartalma egy darab 337 akkumulátor. Az akkumulátor bírása ebben a spy fülhallgatóban 4-5 óra.
Szállítási idő: 1-2 nap
10 100.00 Ft
15 058.00 Ft
-33%
- 33 %
megjeleníteni

Alap indukciós hurok 9V + mágneses micro fülhallgató

A legkisebb láthatatlan fülhallgatót kínáljuk, amelynek hihetetlen 2x3 mm a mérete. A méreteinek köszönhetően a fülhallgatót közvetlenül a hallójáratba kell tenni, így a fülhallgatót senki sem veszi észre. A mágneses fülhallgatóhoz egy mágneses rúd van kézbesítve a fülhallgató kiszedéséhez a fülből.
Szállítási idő: 1-2 nap
10 800.00 Ft
megjeleníteni

Dacom vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató töltéssel

Egyedi Dacom vezeték nélküli bluetooth fülhallgató, amellyel gyorsan és egyszerűen csatlakozhat bluetooth kapcsolaton keresztül. Páratlan termék, amelyet akkor használhat, ha hívást kezdeményez vagy zenét hallgat anélkül, hogy a telefont a füléhez kellene tartania, vagy a fejhallgató vezetékei zavarnák. Használhatja sport közben, autóban vagy ahol csak akarja! A bluetooth fülhallgató a legújabb Bluetooth V5.0 chippel van felszerelve.
Szállítási idő: 1-2 nap
13 900.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Kém fülhallgató TE02 STANDARD

Termék leírása: Legjobb és legnépszerűbb láthatatlan spy fülhallgató ár/teljesítmény szempontból. Nagyon kedvelt, mert rengeteg előnye van mint az érzékeny vevőkészülék csöve, stabil mikro hangszóró, minőségi állás, fényesebb audió kimenet és az elem hosszú élettartama. A láthatatlan fülhallgatónak anatómiai formája van, mely megelőzi a hang kiáramlását a fülből. Senki sem veszi észre, hogy a fülében hordja. 
Szállítási idő: 1-2 nap
15 500.00 Ft
megjeleníteni

Láthatatlan kém fülhallgató TE08

A láthatatlan fülhallgató TE08 előnye az érzékeny hangfogadás, stabil mikro hangszóró, jobb minőség, tisztább audio kimenet és hosszabb akkumulátor élettartam. A spy fülhallgató a bab formája miatt ismert. A végén egy átlátszó cérna található az egyszerűbb kiszedéshez a fülből. A kémes spy fülhallgató nem tud magától mélyebbre esni a hallójáratba és ki sem tud esni.
Szállítási idő: 1-2 nap
19 500.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Multifunkcionális óra puskával 4GB/8GB

Egyedi óra, amelyet mindennapi viseletre használhat és a pontos időn meg dátumon kívül információ adatbázisként is szolgál, amelybe számítógépen keresztül áttekinthetően elmentheti az összes szükséges információkat és mindig a karján lesz. Az információkat közvetlenül egy teljesen színes képernyőn nézheti oldalsó gombok segítségével.
Szállítási idő: 1-2 nap
21 000.00 Ft
megjeleníteni

Alap indukciós hurok 9V + kém fülhallgató TE02

A híresebb láthatatlan spy fülhallgató TE02. Az emberek azért kedvelték meg, mert rengeteg előnnyel rendelkezik: érzékeny hang, stabil mikro hangszóró, anatómiai dizájn, tisztább audio kimenet és hosszú akkumulátor élettartam. Senki sem veszi észre, hogy a fülében van. A fülhallgató színe vagy az egész testszínű vagy fekete végzéssel van. A nyaklánc drótmentes fülhallgatóval drótmentes csatlakoztatásra szolgál mobiltelefonnal, használva az egész világon.
Szállítási idő: 1-2 nap
21 500.00 Ft
megjeleníteni

Kém fülhallgató PROFI A008

A micro Spy fülhallgatónak a legkisebb a mérete és a legmagasabb a hangerője, mint a többi spy fülhallgatónak. A hangerő mindenekfelett a használt indukciós hurkon múlik. Az egyik legkisebb modellről van szó, amely bárki fülébe passzol. Az akkumulátor bírása ebben a spy fülhallgatóban 4-5 óra. A csomagolás tartalma egy akkumulátor 337.
Szállítási idő: 1-2 nap
21 800.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Bluetooth indukciós hurok

A legvékonyabb bluetooth indukciós huroknak ebből a mikro fülhallgatóból 5W erősítője van, amelynek köszönhetően a mikro fülhallgatóban hangosabban és jobban fogja hallani a hangokat, mint bármikor ez előtt. A bluetooth huroknak extrém hosszú a bírása egészen 12 óra egy feltöltése. A bluetooth hurkot, köszönhetően az erősítőnek, nyugodtan a nyakan hagyhatja lógni, és méghozzá a zsebébe is teheti és ennek ellenére a mikro fülhallgatóban a partnerét érhetően és tisztán fogja hallani. Az egész rendszer nagyon egyszerű. A hangot mobiltelefonon keresztül fogadja.
Szállítási idő: 1-2 nap
23 200.00 Ft
megjeleníteni

Bluetooth hurok 4W erősítővel

Az indukciós huroknak 4W erősítője van, amelynek köszönhetően a spy fülhallgatóban hangosabban és jobban fogja hallani a hangokat, mint bármikor ez előtt. Az indukciós hurok egészen 12 óra hívást bír egy feltöltésre. A bluetooth hurkot, köszönhetően az erősítőnek, nyugodtan a nyakan hagyhatja lógni, és méghozzá a zsebébe is teheti és ennek ellenére a spy fülhallgatóban a partnerét érhetően és tisztán fogja hallani.
Szállítási idő: 1-2 nap
24 000.00 Ft
megjeleníteni

Indukciós hurok + kém fülhallgató

A legmodernebb technológiának érdemi jelentősége van olyan helyzetekben, amikor rejtett kommunikációk igényelhetők. Az extra kicsi spy fülhallgató és mikrofon lehetővé teszi az információk befogadását reális időben vagy kommunikálni anélkül, hogy bárki is észrevenné. A használata alkalmas diákok számára, hivatalnokoknak, magán nyomozóknak, vállalkozóknak, játékosoknak, politikusoknak.Nagyobb ember csoport használatot találhat ebben a hihetetlen új készülékben.
Szállítási idő: 1-2 nap
24 800.00 Ft
megjeleníteni

Fülhallgató a legújabb kábeles handsfree-vel + 4W erősítővel

A láthatatlan fülhallgatót köszönhetően a mini méreteinek lehetséges közvetlenül a fülbe dugni és elérni azt, hogy a körülfekvő világnak teljesen láthatatlan lesz! A fülhallgató ezenfelül drótmentesen működik, tehát nem kell félnie, hogy kábelek lógnának ki önből. A láthatatlan fülhallgatóhoz egy különleges indukciós hurok van hozzáadva, amely az öltözet alatt van elrejtve és biztosítja a hang átvitelt a fülhallgatóba.
Szállítási idő: 1-2 nap
29 800.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Kém bluetooth fülhallgató 3W erősítővel

Előnyök: - megújított bluetooth modell kém fülhallgatóval - előnyök más bluetooth modullal szemben - jobb minőség - tisztább hangok
Szállítási idő: 1-2 nap
41 300.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Továbbfejlesztett bluetooth modell kém fülhallgatóval és külső mikrofonnal

A mikro-fülhallgató indukciós hurok beépített 5 W-os erősítővel rendelkezik, így a mikrofon-fülhallgatóban a hangot minden eddiginél erősebben és jobban hallja. A Bluetooth hurok rendkívüli tartósságú, akár 12 órán keresztül egyetlen töltéssel. A nagy teljesítményű erősítőnek köszönhetően hagyhatja, hogy a Bluetooth hurok szabadon lógjon a nyakán, vagy akár zsebébe tegye, mégis tisztán és világosan hallja a barátját a mikro-fülhallgatóban.
Szállítási idő: 1-2 nap
41 300.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Kém fülhallgató + GSM hurok külső mikrofonnal

Nagyon érzékeny beépített és külső mikrofon aminek köszönhetően a suttogást kristálytisztán fogja hallani. - Automatikus hívas fogadó, ami egyes esetekben megmentheti az adott szituációt. - Jó minőségű 5 Wattos erősitő aminek a segítségével a fülhallgatónak sugárzott hang tiszta és érthető. - A beépített újratölthető elem nagy kapacitással garantálja a hívas idejét nyolc órára  és körülbelül 300 óra készenléti állapotban. - A távolság a GSM BOX és a fülhallgató között elérheti a 70 cm. - Praktikus gomb MUTE. - Rejtett telefonos kommunikáció telefon nélkül. •    Kompatibilis az összes szlovák telefonszolgáltatóval.
Szállítási idő: 1-2 nap
42 900.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

GSM box bluetooth-tal és kém fülhallgatóval

A GSM BOX bluetoothal GSM modult rejt magában, amely az összes mobilhálózaton működik. Nagy teljesítményű 5 W erősítő hitelkártya formában elegendő jelet alakít, ami biztosítja a kommunikációt a készülék és a spy fülhallgató közt 30 cm távolságig. A nagyon érzékeny 32 DB mikrofon lehetővé teszi, hogy a partnere még a suttogást is hallja, akkor is, ha a készülék el lesz rejtve a ruha alatt.
Szállítási idő: 1-2 nap
42 900.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Kém fülhallgató bluetooth-tal és 4 W erősítővel

A spy fülhallgatónak drótmentes (bluetooth) indukciós hurokkal több előnye is van, amely túllépi a standard láthatatlan fülhallgatót. Az indukciós hurok beépített 4W erősítővel rendelkezik, amelynek köszönhetően erősebben és jobb minőségben fogja hallani a hangot a Spy fülhallgatóban. Az indukciós hurok egy feltöltés alatt 12 óra telefonálást bír.
Szállítási idő: 1-2 nap
43 200.00 Ft
megjeleníteni

.

TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: