Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

WIFI KAMERÁK

Kém Wi-Fi kamerákat a legjobb árakon online megvásárolhatja az eshopunkban. Minden termék raktáron, díjmentes tanácsadást szolgáltatunk és ingyenes szállítást!

A rejtett Wi-Fi kamerák digitális órában, tollakban vagy szemüvegben védik az Ön lakását a rablók elől, ami lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a helyiséget az Ön távollétében. A rejtett kamera Wi-Fi csatlakozással lehetővé teszi Önnek, hogy nem csak videót rögzítsen a belső memóriakártyára, de távolról is csatlakozzon a kamerához mobilon vagy PC-n keresztül és online nézheti, hogy mi történik az Ön mini kémkamera körében.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Smart WiFi kamera 1080P HD

Ennek a smart Wi-Fi kamerának mozgásérzékelővel és éjjeli látással széles a látószöge, ami hasznos minden konkrét részlet megfigyelésénél. A kamera időjárás ellenálló és rablók ellen remekül szolgál. Ez a Wi-Fi kamera könnyen irányítható és olyan helyiségekre van szabva, ahol szükséges nagyon széles látószöget elérni. A Smart Wi-Fi kamera Full HD képpel rendelkezik. 2,0 megapixeles CMOS objektívet tartalmaz, remek minőségi képpel. A felvétel micro SD kártyára max. 64 GB van elmentve.
Szállítási idő: 1-2 nap
24 700.00 Ft
megjeleníteni

Panorámás Wi-Fi IP kamera 360°/180°

Panorámás kamera mozgásérzékelővel és éjjeli látással. 360°/180° széles a látószöge, ami hasznos bármilyen konkrét részlet megfigyelésénél. A kamera időjárás ellenálló és alkalmas a rablók ellen. Ez a panorámás kamera könnyen irányítható és olyan helyekre van szabva, ahova nagyon széles látószög szükséges. A kamera HD 720 képpel rendelkezik 180°-nál, Full HD 1080P 180°-nál vagy 960p 360°-nál. A felvétel memóriakártyára van elmentve, max. 32 GB-ig.
Szállítási idő: 1-2 nap
26 200.00 Ft
megjeleníteni

WiFi kamera digitális órában éjjeli látással és mozgásérzékelővel

Rejtett WiFi kamera digitális órában őrzi a lakását tolvajok elől, amivel lehetővé teszi, hogy figyelje a helyiséget az ön távolléte alatt. A rejtett kamera nem csak a belső memóriakártyára képes feljátszani, de távolból is a kamerához csatlakozik mobilon keresztül vagy PC-n. Ezt a terméket lehet használni mint standard digitális órának, de ami fontos mint rejtett Wi-Fi kém kamerának is.
Szállítási idő: 1-2 nap
29 900.00 Ft
38 000.00 Ft
-21%
- 21 %
TOP
megjeleníteni

Legkisebb Wi-Fi kamera kockában WF98

A világ legkisebb Wi-Fi kamerája! Minden oldalát 2,41 cm-es mikrokockaként tervezték. A mellékelt mágneses tartóval és klipsszel rögzítheti polcra, asztalra, hűtőszekrény ajtajára és bármilyen fémfelületre, így otthonát vagy irodáját észrevétlenül figyelemmel kísérheti.
Szállítási idő: 14 nap
30 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wifi karóra 1280x720 HD kamerával

A Wifi óra a karóra és a videofelvevő készülék tökéletes kombinációja, amely képes csatlakozni a wifi-hez és online nézni a mobilalkalmazásban. Az óra video felbontása 1280x720. Tervezésének és tulajdonságainak köszönhetően az óra a piac legjobb rejtett kamerái közé tartozik. Az óra praktikus mágneses töltéssel, kis súllyal és IP67 védelemmel rendelkezik (por és víz elleni védelem legfeljebb 1 méteres merüléssel 30 percre).
Szállítási idő: 1-2 nap
32 900.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi kameramodul WI-C6B

Mini kameramodul WiFi jelátvitel lehetőséggel a mobiltelefonra vagy táblagépre. Mivel a képátvitel közvetlenül a WiFi-n keresztül működik, nincs szüksége külön rádióerősítőre, és képeket közvetlenül okostelefonjára is fogadhat. A modulhoz ingyenes alkalmazás tartozik az iPhone / Android számára.
Szállítási idő: 14 nap
33 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi HD 1080P kameramodul

Wi-Fi kameramodul 1,0 MPx HD 1080P felbontással, élő közvetítéssel és TinyCam alkalmazás távirányításával. Ez egy multifunkcionális és könnyen használható eszköz otthona számára. Akár mackóba, könyvtárba vagy mini vázába is beépíthető, hogy megnézhesse, mi történik otthonában. Biztonsági kameraként is szolgál.
Szállítási idő: 1-2 nap
35 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Mini asztali óra Wi-Fi kamerával 1080P

Mini asztali óra Wi-Fi kamerával lehetővé teszi a hely ellenőrzését az Ön távollétében. Rejtett WiFi kamera Full HD 1920x1080 felbontású, éjjellátó és mozgásérzékelő, 160 ° -os látószöggel.
Szállítási idő: 1-2 nap
35 100.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi kamera v USB nabíjačke

A hálózati adapterben található Wi-Fi kamera a Full HD 1080p felbontást rögzíti 25 kép / mp sebességgel, tehát a kép nagyon jó minőségű. A mozgásérzékeléssel és a végtelen hurok rögzítéssel kombinálva ez a rejtett kamera hosszú távú megtekintésre is alkalmas.
Szállítási idő: 1-2 nap
35 200.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi kémóra éjszakai látással és mozgásérzékeléssel

A Wi-Fi kamera észrevétlen kémórákban rejtve van, HD felbontással rendelkezik, vezeték nélküli és a felvétel micro SD kártyán van tárolva. A fényképezőgép beállítása nagyon egyszerű - csak helyezzen be egy micro SD kártyát, támogatja a 128 GB-ot, töltse fel az akkumulátort (vagy csatlakoztassa a hálózatot), és készen áll a használatra. Sokoldalú kialakítása lehetővé teszi, hogy a kamera szinte bárhol, egy polcon elrejtse vagy a könyvek között.
Szállítási idő: 1-2 nap
35 600.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wifi hálózati adapter Full HD kamerával

A kamera a hálózati adapterben Full HD 1080p felbontásban rögzít 25fps-nél, így a végleges kép kiváló minőségben van. Köszönhetően a mozgásérzékelőnek kombinálva a végtelen rögzítéssel, ez a rejtett kamera célszerű a hosszútávú megfigyeléshez. A kamerában wifi modul van beépítve, ami lehetővé teszi az irányítást, mint a megfigyelést az ön mobiltelefonján egy alkalmazás segítségével (iPhone,Android). A készülék egészen 120 óra felvételt képes rögzíteni a micro SD memóriakártyára 128GB kapacitással.
Szállítási idő: 14 nap
35 900.00 Ft
42 700.00 Ft
-16%
- 16 %
megjeleníteni

Wi-Fi 4K powerbank éjjeli látással és mozgásérzékelővel

A rejtett Wi-Fi 4K kamera éjszakai látással és mozgásérzékeléssel powerbankban ideális módja annak, hogy észlelje a tolvajokat vagy más nem kívánt elemeket az irodában vagy otthonában. A powerbankot egy asztalon hagyhatja, ahol teljesen észrevétlen lesz. Nagyon hosszú élettartamának köszönhetően a powerbank akkor is megőrzi irodáját, raktárát vagy lakását, ha egész nap távol van.
Szállítási idő: 1-2 nap
37 800.00 Ft
megjeleníteni

Full HD kamera ébresztőórában mozgásérzékelővel, éjjeli látással és 330°-os forgó lencsével

Ez a kém ébresztőóra egy részből egy szép dekoráció az Ön irodájába, háztartásába és egyaránt egy nagyon praktikus segédeszköz. A berendezés ideális lopás megakadályozásnál és bizonyítékok bizonyítására. A berendezés WiFi funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően lehetséges az ébresztőórához távolról interneten keresztül csatlakozni, otthoni WiFi hálózat egyszerű csatlakoztatásával.
Szállítási idő: 1-2 nap
37 800.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi falióra HD 1080p

Stílusos falióra falra vagy polcra való felfüggesztés lehetőségével és beépített kamerával. Ideális rejtett megfigyeléshez. Az éjjeli Wi-Fi kamerát egy olyan alkalmazás vezérli, amely ingyenesen letölthető az Android és iOS operációs rendszernek. A kamera képes video- és hangfelvételre Full HD 1080P felbontásban.
Szállítási idő: 1-2 nap
37 800.00 Ft
megjeleníteni

Wifi szemüveg Full HD kamerával

Elegáns szemüveg minőségi HD képernyővel egy ideális eszköz hangos videó felvételhez. Wifi HD kamera a szemüvegben egészen 128 GB micro SD kártya támogatással lehetséges live stream figyeléssel interneten keresztül. Hogyha beszélgetést, találkozókat szeretne rögzíteni, vagy csak felvételt készíteni a nyaralása élményeiből vagy bármilyen sportnál, ez a szemüveg HD kamerával az Ön számára hivatott. A Wifi szemüveget lehet routerhez csatlakoztatni.
Szállítási idő: 1-2 nap
38 800.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Panorámás 360° Wi-Fi IP kamera éjjeli látással

Ez a panorámás wi-fi kamera 1,3 megapixeles fényképezővel van ellátva remek minőségi képpel és "halszem" objektív típussal és egészen 360 ° látószöggel. Ennek köszönhetően ez az IP kamera teljesen megszünteti a vak helyeket a megfigyelt jelenetben és többszörösen nagyobb részlet szintet kínál, mint a szokványos kamera VGA felbontással, ami továbbá csökkenti a feltételeket a telepített kamerák mennyiségére.
Szállítási idő: 1-2 nap
38 900.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi kamera digitális órában éjjellátó és mozgásérzékelő funkcióval

A digitális órában található rejtett WiFi kamera megóvja a lakást a tolvajoktól, vagy távolléte alatt lehetővé teszi a helység figyelését. Ezenkívül gyermekgondozóként is szolgál. Rejtett WiFi IP kamera HD felbontással, P2P, WiFi és 140 ° látószöggel.
Szállítási idő: 1-2 nap
39 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi biztonsági FullHD kamera 330 °-os lencsével

A Wi-Fi biztonsági kamera 330°-os forgó lencsével tökéletes az otthoni, irodai és gyerekek felügyeletére! Az ujját egyszerűen vontatva a tableten vagy a mobilon irányíthatja a rejtett kamera lencséjét. A kamera a Full HD nagyfelbontású képeket hanggal együtt érzékeli. Kommunikálhat távolról az iOS és az Android alkalmazással.
Szállítási idő: 1-2 nap
39 000.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi kamera mini lámpában

Ez a láthatatlan vezeték nélküli Wifi kamera ideális otthonának biztonságához, és gyermekek számára is bébiszitterként szolgál. A Wi-Fi kamera el van rejtve a LED-fényben, amelynek intenzitását Ön beállíthatja.
Szállítási idő: 1-2 nap
39 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Full HD meteoállomás rejtett kamerával

Ez a meteoállomás egyrészt szép dekoráció az Ön irodájába, háztartásába és egyaránt egy nagyon praktikus segédeszköz. A készülék ideális lopás megelőzésnél és bizonyítékok bizonyításánál. A készülék Wi-Fi funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően távolról interneten keresztül lehet csatlakozni a meteoállomáshoz egyszerű otthoni Wi-Fi hálózatcsatlakozással.
Szállítási idő: 1-2 nap
39 100.00 Ft
megjeleníteni

4K Intelligens kamera adapterben R31

A Wi-Fi hálózati adapterben lévő kamera Full HD 1080p felbontású, 25 kép / mp sebességgel rögzíti, így a kép nagyon jó minőségű. Online megtekintésnél a kamera 4k ultra HD felbontású videót jelenít meg. A mozgásérzékelésnek és a végtelen hurokfelvételnek köszönhetően a rejtett kamera hosszú távú megfigyelésre is alkalmas. A kamera beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi az okostelefonról történő vezérlést és figyelést alkalmazás segítségével (támogatja az iPhone, Android).
Szállítási idő: 1-2 nap
39 100.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi kamera V1 powerbankben

A Wi-Fi kamera V1 powerbankben ideális módszer tolvaj vagy más nem kívánt elem észlelésére, például irodájában vagy otthon. A powerbankot akár asztalon is hagyhatja, ahol teljesen észrevétlen lesz.
Szállítási idő: 1-2 nap
40 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
TOP
megjeleníteni

Wi-Fi mini lámpa HD 1080P kamerával

Ennek a Wi-Fi mini lámpának mozgásérzékelővel széles a látószöge, ami hasznos minden konkrét részlet megfigyelésénél. Ez a Wi-Fi kamera könnyen irányítható és olyan helyiségekre van szabva, ahol szükséges nagyon széles látószöget elérni. A mini lámpa HD 1080P képpel rendelkezik és 2,0 megapixeles CMOS objektívet tartalmaz, remek minőségi képpel. A felvétel micro SD kártyára max. 128 GB van elmentve.
Szállítási idő: 1-2 nap
40 200.00 Ft
megjeleníteni

WiFi Full HD adapter IR éjjeli látással – EU végződés

Ennek a WiFi Full HD adapternek mozgásérzékelővel és IR éjjeli látással széles a látószöge, ami hasznos minden konkrét részlet megfigyelésénél. Ez a WiFi kamera könnyen irányítható és olyan helyekre van szabva, ahol nagyon széles rögzítés szükséges. A WiFi Full HD adapter HD 1080P képpel rendelkezik és 2,0 megapixeles CMOS objektívet tartalmaz, remek képminőséggel. A felvétel micro SD kártyára van elmentve, max. 128 GB.
Szállítási idő: 1-2 nap
41 200.00 Ft
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: