Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

TrueCam H5

Gyártó:Truecam
A termék kódja:TrueCam H5
Szállítási idő:1-2 nap RAKTÁRON Mikor kapom meg az árut?
Garanciaidő:2 év
Értékelés:
JELENLEGI ÁR: 64 990.00 Ft
ÁR: 36 990.00 Ft
VÁSÁRLÁS
db

ÚJDONSÁG

TOP

Javasoljuk, hogy vásároljon:TrueCam H5

Autókamera, amiről csak Ön tud

 
Megbízható fekete dobozt keres az autójához? A TrueCam H5 autókamera a legkisebb fedélzeti kamera, amit valaha gyártottunk. Ennek ellenére minden fontos jellemzővel rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni autóját az úton és a parkolóban. Fő előnye a minőségi Full HD 1080p felbontású felvétel és a minimális méret. A részletek, például a rendszámok, a gyalogosok és a sofőrök arcai mindig felismerhetők lesznek, ugyanakkor senki sem fogja észrevenni a kamerát - nem kell félnie, hogy a járműben hagyja. A kamera autóban tartásának módja szintén forradalmi. Először egy általunk kifejlesztett mágneses tartót használtunk integrált töltéssel. Ennek köszönhetően a kamera napi rögzítése még egyszerűbb és gyorsabb. A legpraktikusabb rögzítő rendszerrel azonnal elindulhat. A beépített Wi-Fi jelentősen leegyszerűsíti a videók továbbítását. Ennek köszönhetően csatlakoztatja a TrueCam H5 készüléket a LuckyCan mobilalkalmazáshoz, és azonnal elkezdheti a képek megtekintését és a beállítások módosítását. Kezdje el még ma használni a kamerát, és kerülje a felesleges kényelmetlenségeket az utazás során.

"A TrueCam H5 az utazásai láthatatlan őre"

 

Autokamera, o ktorej viete len vy

Jasné zábery vo Full HD

Tiszta képek Full HD formátumban


Kis mérete ellenére a TrueCam H5 nem tesz kompromisszumot a képminőség terén. Ezek legfeljebb 1080p felbontásúak lehetnek, ami még a kis objektumok megbízható rögzítését is biztosítja. A gyors mozgások a felvételen a 30 képkocka / mp sebességnek köszönhetően folyamatosak maradnak. Rendelkezésre áll a legkisebb HD felbontás, 720p, amelynél a kamera akár 60 képkocka / mp is képes készíteni.

 

 

Könnyű telepítés


A TrueCam H5 másodpercek alatt készen áll a vezetéshez. A rögzítést maximálisan egyszerűsíti egy egyedi mágneses tartó, amelyet az üveghez rögzít. Ezután egy pillanat alatt bepattintja a kamerát, és ugyanolyan egyszerűen magával viszi. A töltőkábellel egyáltalán nem kell foglalkoznia, mert az magában a tartóba van integrálva. A kamera automatikusan csatlakozni kezd a töltéshez.

Nezdržujte sa inštaláciou

Prídavný GPS modul (doplnkovo)

 

Kiegészítő GPS modul (opcionális)

Ha földrajzi címkével és menetsebességgel szeretné gazdagítani a felvételt, vásárolhat GPS-vevőt a kamerához. A videóban pontosan megjelenítheti a menetsebességet, hogy elkerülje a találgatásokat, hogy baleset vagy más kellemetlen helyzet esetén nem ment-e túl gyorsan. Az összegyűjtött adatok megtekinthetők a Google Maps szolgáltatásban, így mindenhol láthatja, hogy hol volt autója.

Láthatatlan kialakítás


A kamera háza nagyon kompakt méretekkel rendelkezik, és matt színével sem vonzza a figyelmet. Ez akkor hasznos, ha a TrueCam H5-öt autóban akarja hagyni, például amikor egy bevásárlóközpont előtt parkol. A járókelők nem fognak semmit sem észrevenni. Ahogy vezetés közben sem vonja el a figyelmét, és a látását sem fogja korlátozni.

Neviditeľný design

Sama rozpozná náraz

 

Maga érzékeli az ütközést


A fekete TrueCam H5 tok érzékeny G-érzékelővel rendelkezik, amely még a gyengéd ütéseket is képes érzékelni. Ezen a ponton az Ön által készített felvétel automatikusan lezárásra kerül, hogy ne vesszen el. Ez értékes bizonyítékokkal szolgál az egész eseményről.

A Wi-Fi gondoskodik a videóátvitelről


A videók vezeték nélkül fognak átkerülni a TrueCam H5-ről a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően. Egyszerűen párosítja a kamerát egy mobiltelefonnal, és azonnal dolgozhat a képekkel a LuckyCam alkalmazásban. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonokhoz és táblagépekhez érhető el, és megkönnyíti az irányítást is - távolról be- vagy kikapcsolhatja a felvételt, vagy például módosíthatja a kamera alapbeállításait.

WiFi sa postará o prenos videí

LCD displej a ovládanie v slovenčině

 

LCD kijelző és vezérlés magyar nyelven


A kamerával való munkát kellemesebbé teszi a tiszta 1,5 hüvelykes LCD kijelző és különösen a magyar nyelvű teljes vezérlés. Beállítások módosítása, a kép kézi zárolása, a rögzített videó lejátszása - mindezt egy pillanat alatt megteheti. A menü úgy van kialakítva, hogy az utasítások elolvasása nélkül gyorsan eligazodjon benne.

 

Soha nem fogy el a memóriája


Az autókamera csak felvétel közben véd meg. A Full HD felvételek pedig memóriaigényesek. A TrueCam H5 beépített időhurkos funkcióval rendelkezik, hogy soha ne teljen be. A legrégebbi felvétel, amelyben semmi érdekes nem történt és nincs lezárva, törlődik, és helyet szabadít fel az új számára.

Nikdy jej nedôjde pamäť

Postráži aj zaparkované auto

Egy parkoló autót is őriz


Baleset nemcsak az úton történhet. A parkolás után az autó egyszerű célpont lesz a vandálok vagy az azonosítatlan sofőrök számára. Parkolási üzemmódban a kamera készenléti állapotban van, és amint mozgást vagy ütést észlel, elkezdi a felvételt. Mindig tudni fogja, mi történik az autója körül. Töltés nélkül a TrueCam H5 készenléti állapotban akár 24 óráig is képes működni.

 

A sávban tart


A TrueCam H5 kamera LDWS (Lane Departure Warning System) funkcióval rendelkezik, azaz sáveltérési figyelmeztető rendszerrel. Figyelmeztet, ha letér a sávból. Ez főleg elalvás és más figyelmetlenség közben történik. A hangjelzés segít megelőzni a nagyobb károkat.

Udrží vás v jazdnom pruhu

Funkcia WDR

 

WDR funkció


A kamera WDR (Wide Dynamic Range) funkcióval van felszerelve, amely jobb képfelvételt biztosít azokban a helyzetekben, amikor a tér egy része többé-kevésbé meg van világítva, és kontraszt van a fény és az árnyék között. Tipikus példa az éjszakai út felvételei a szembejövő járművek tükröződéseivel és fényeivel. A kamera ilyen megvilágítás mellett is kellemesen meglep.

Paraméterek és specifikációk:

 • Videófelbontás:
  • 1920 × 1080 (Full HD), 30 kép / mp
  • 1280 × 720, 60 kép / mp
 • Fotófelbontás: akár 12 Mpix
 • 1080p szög: 130 ° (nincs képromlás)
 • Formátum és tömörítés: MOV formátum, H.264 tömörítés
 • Hang: beépített mikrofon, amelyet a menüben lehet kikapcsolni
 • LCD kijelző: 1,5 "480 × 240 pix
 • Akkumulátor: beépített 420 mAh
 • Kapcsolódás:
  • WiFi
  • USB 2.0
  • Micro SD (akár 32 GB)
 • Méretek: 54 × 45 × 45 mm

A csomag tartalma:
 
1 x Full HD kamera TrueCam H5
1 x 3M mágneses tartó
2 x 3M csere matrica
5 x 3M tápkábeltartó
1 x kettős autós töltő
1 x micro USB-kábel
1 x micro USB-adapter
1 x védőburkolat
1 x magyar nyelvű használati útmutató
1 x kártya a gyors telepítéshez

TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: