Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

GSM és 3G jelblokkoló

Ez a termék közkedvelt. Ma már 19 érdeklődő tekintette meg. Ne habozzon, vásárolja meg azonnal.
Gyártó:SpyTech
A termék kódja:MDM-02
Szállítási idő:1-2 nap RAKTÁRON Mikor kapom meg az árut?
Garanciaidő:2 év
Értékelés:
ÁR: 16 900.00 Ft
VÁSÁRLÁS

AKCIÓ


GSM jelblokkoló

 

A GSM jelblokkolót a mobiltelefonok jelének megszüntetésére használják. Ez a GSM blokkoló a mobiltelefonok mellett a GSM lehallgató készülékeket is megzavarja. A GSM jelblokkoló blokkolja a hívásokat, valamint a bejövő és a kimenő SMS üzeneteket.

 

Fő funkciói:

  • törli a GSM 900, GSM 1800, CDMA és 3G frekvenciákat
  • leállítja a mobiltelefonokat és a GSM lehallgató készülékeket
  • valódi interferencia-tartomány 1 - 5 méter a blokkoló körül (a jelerősségnek megfelelően)
  • akár 90 perc üzemidő saját akkumulátorával
  • a GSM jelblokkoló a jelblokkolók alapmodellje, és elsősorban a gyenge teljesítmény miatt nem igazán alkalmas komoly kommunikációs biztonságra. Az interferencia problémája különösen a 3G frekvenciánál jelentkezhet, amelynek interferenciája nagyon problematikus, különösen a BTS közvetlen kilátása esetén

Figyelem: Ez a termék különleges értékesítési rendszer hatálya alá tartozik, és nem az EU-ban történő üzembe helyezésre vagy további forgalmazásra szolgál. A berendezés megrendelésével a vevő teljes mértékben elismeri a termék jellegét, és kifejezetten kéri ezen áruk átadását az EU-ban történő üzembe helyezés vagy további terjesztés kivételével.

 

Leírás

Frekvencia neve Tartomány Kimeneti teljesítmény
CDMA 850-894 MHz 2dbm / 30kHz (min)
GSM 900 925 - 960 MHz 1,5dbm / 30kHz (min)
GSM 1800 1805 - 1880 MHz 0.5dbm/30KHz (min)
3G 2110 - 21170 MHz 0.5dbm/30KHz (min)
 

GSM jelblokkoló használata az EU-ban

Az EU területén csak bizonyos állami szervezetek engedélyezik a GSM jelblokkoló használatát. A GSM jelblokkoló használatával az érintett személy így ki van téve annak a lehetőségének, hogy a helyi távközlési hatóság megbüntesse.
Még azokban az országokban is, ahol a GSM lehallgató készülékek használatát jogszabály nem szabályozza, fontos szem előtt tartani, hogy a GSM jelblokkoló készülékek nemcsak Önt, hanem a körülöttünk lévő embereket is érintik, ezért ennek megfelelően kell módosítania a használatát.

 

Mi a gyakorlatban a GSM jelblokkoló?

A GSM jelblokkoló készüléket főleg védőeszközként használják a lehallgatás ellen. A GSM jelblokkolónak azonban más gyakorlati lehetőségei is vannak - pl. előadótermekben, színházakban vagy moziban, ahol a GSM jelblokkoló védelmet nyújt a mobiltelefonok állandó csörgése ellen. Használható iskolákban is, ahol megakadályozza, hogy a diákok csaljanak a tesztek során.

 

Milyen elv alapján működik a GSM jelblokkoló?

A GSM jelblokkoló, mint a többi jelblokkoló is, úgy működik, hogy eláraszt egy bizonyos frekvenciát a környezetében. A frekvencia elárasztásával a hálózat túlterhelt és ennek következtében a jelblokkoló körül nincs GSM jel.

 

A csomag tartalma:

  • GSM jelblokkoló
  • adapter
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: