Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

POWERBANKOK

A rejtett kamera power bankban egy ideális eszköz a rablók leleplezéséhez. A power bankor az asztalon hagyhatja, ahol teljesen észrevétlen marad és köszönhetően a mozgásérzékelőnek akármilyen mozgást rögzít. Köszönhetően a hosszú bírásnak a power bank képes őrizni az irodáját, raktárját vagy lakását akkor is, ha Ön egész nap távol lesz.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Powerbank Full HD 1080P kamerával és éjjeli látással

A rejtett kamera powebankban egy ideális eszköz rabló leleplezésénél, vagy más nemkívánatos elemnél, például az Ön irodájában. A nagyon hosszú bírásnak köszönhetően a powerbank képes őrizni az Ön irodáját, raktárát vagy lakását akkor is, hogyha Ön egész nap távol lesz. A powerbanknak 5000mAh kapacitása van.
Szállítási idő: 1-2 nap
32 500.00 Ft
megjeleníteni

Diktafon powerbank-ban MQ-L500

Diktafon powerbank-ban remek hang minőséggel, kényelmes irányítással és maximális megbízhatósággal rendelkezik. Képes többszörösen drágább lehallgatással is egyenlíteni. Mindig hordja a lehallgatót magánál és diszkréten szedje fel az összes szükséges információt. Hagyja a diktafont az asztalon vagy a jármű rekeszfalában és szerezzen információkat az ön távollétében.
Szállítási idő: 1-2 nap
32 500.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

Powerbank HD 1080P kamerával, éjjeli látással és mozgásérzékelővel

Egy mobil töltőre bármikor szükségünk lehet ha sokat használjuk telefonunkat, tabletünket. Épp ezért nem feltűnő ha bárhova kirakjuk. A benne lévő rejtett kamerát kitünően álcázták, az oldalán található USB és miniUSB csatlakozó mellett található egy megszokott jack dugónak való lyuk, polaritás megjelöléssel, azonban itt rejtőzik el maga a kamera.
Szállítási idő: 1-2 nap
34 200.00 Ft
TOP
megjeleníteni

Wi-Fi Full HD rejtett kamera powebankban éjjeli látással S12

Wi-Fi Full HD rejtett kamera powebankban lehetővé teszi, hogy megfigyelje a lakását vagy házát az ön távollétében, amivel tökéletesen megvédi a nem kívánt vendégektől. A rejtett kamera videókat vesz fel belső memóriába, de bárhonnan a világon csatlakozhat mobilon vagy PC-n keresztül, Android vagy iOS operációs rendszerrel.
Szállítási idő: 1-2 nap
35 500.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Full HD 1080P kamera powerbankban

A rejtett kamera powebankban egy ideális eszköz rabló leleplezésénél, vagy más nemkívánatos elemnél, például az Ön irodájában. A Powerbankot az asztalon hagyhatja, ahol teljesen nem feltűnő marad és köszönhetően a mozgásérzékelőnek rögzít akármilyen mozgást. Köszönhetően a nagyon hosszú bírásnak a powerbank képes őrizni az Ön irodáját, raktárját vagy lakását akkor is, hogyha Ön egész nap távol lesz.
Szállítási idő: 1-2 nap
36 200.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi 4K powerbank éjjeli látással és mozgásérzékelővel

A rejtett Wi-Fi 4K kamera éjszakai látással és mozgásérzékeléssel powerbankban ideális módja annak, hogy észlelje a tolvajokat vagy más nem kívánt elemeket az irodában vagy otthonában. A powerbankot egy asztalon hagyhatja, ahol teljesen észrevétlen lesz. Nagyon hosszú élettartamának köszönhetően a powerbank akkor is megőrzi irodáját, raktárát vagy lakását, ha egész nap távol van.
Szállítási idő: 1-2 nap
37 800.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi kamera V1 powerbankben

A Wi-Fi kamera V1 powerbankben ideális módszer tolvaj vagy más nem kívánt elem észlelésére, például irodájában vagy otthon. A powerbankot akár asztalon is hagyhatja, ahol teljesen észrevétlen lesz.
Szállítási idő: 1-2 nap
40 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
TOP
megjeleníteni

Full HD powerbank éjszakai látással és gravitációs érzékelővel

A powerbankban található rejtett Full HD 1080p kamera ideális a tolvaj vagy más nem kívánt elem észleléséhez az irodában vagy otthonában. A powerbankot egy asztalon hagyhatja, ahol teljesen észrevétlen lesz. Nagyon hosszú élettartamának köszönhetően a powerbank akkor is megvédheti irodáját, raktárát vagy lakását, ha egész nap távol van. A kamera mozgásérzékeléssel, éjszakai látással, gravitációs szenzorral és 1920x1080p felbontással rendelkezik, 30 kép / mp sebességgel.
Szállítási idő: 1-2 nap
40 500.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Full HD kamera mozgásérzékeléssel és éjszakai látással powerbankban

A rejtett Full HD kamera powerbankban ideális egy tolvaj vagy más nem kívánt elem felismerésére, például irodájában vagy otthonában. A powerbankot hagyhatja akár egy asztalon is, ahol teljesen zavartalan lesz. Nagyon hosszú élettartamának köszönhetően a powerbank akkor is felügzeli irodáját, raktárát vagy lakását, ha egész nap távol van.
Szállítási idő: 1-2 nap
42 800.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi 4K powerbank éjszakai látással és mozgásérzékelővel

A kém Wi-Fi 4K kamera éjszakai látással és mozgásérzékeléssel powerbankban ideális módja annak, hogy észlelje a tolvajt vagy más nem kívánt elemet az irodában vagy otthonában. A Wi-Fi powerbankot az asztalon hagyhatja, ahol teljesen észrevétlen lesz. Nagyon hosszú élettartamának köszönhetően a powerbank akkor is megvédheti irodáját, raktárát vagy lakását, ha egész nap távol van.
Szállítási idő: 1-2 nap
45 100.00 Ft
megjeleníteni

Wi-Fi kamera powerbankben éjjellátó és mozgásérzékelő funkcióval

A powerbankban található Wi-Fi kamera nemcsak élő adást közvetítő rejtett kamera, hanem egy funkcionális powerbank is, amelyet magával vihet mobiltelefonjának feltöltéséhez. A powerbankben rejtett éjjellátó és mozgásérzékelő rejtett Wi-Fi kamera ideális eszköz tolvaj vagy más nem kívánt elem észlelésére, például irodájában vagy otthonában.
Szállítási idő: 1-2 nap
47 000.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Wi-Fi 4K Ultra HD kamera éjjeli látással powerbankban

A rejtett Wi-Fi 4K Ultra HD powebankban egy ideális eszköz rabló leleplezésénél, vagy más nemkívánatos elemnél, például az Ön irodájában. A Powerbankot az asztalon hagyhatja, ahol teljesen nem feltűnő marad és köszönhetően a mozgásérzékelőnek rögzít akármilyen mozgást. Köszönhetően a nagyon hosszú bírásnak a powerbank képes őrizni az Ön irodáját, raktárját vagy lakását akkor is, hogyha Ön egész nap távol lesz. A kamera éjjeli látás funkcióval van ellátva és 4K/1920x1080 videofelbontással 30fpsnél. A powerbank kapacitás 10000mAh.
Szállítási idő: 1-2 nap
47 400.00 Ft
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: