Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

PC BILLENTYŰZET LEHALLGATÁSA

Ezzel a PC billentyűzet lehallgatóval az ,,ujja alatt“ lesz minden billentyűzet, amelyet figyelni szeretne. Legyen akár az alkalmazottak vagy gyerekek ellenőrzése. A pendrive képes minden billentyűnyomást rögzíteni a billentyűzeten. A pendrive egy kis készülék, amely információkat rögzít a billentyű megnyomásával. A célja a megfigyelés és a felvétel elmentése szöveges fájlba.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

PC billentyűzet lehallgató - USB-végződés - fekete

USB kulcs egy egyedülálló létesítmény a maga nemében. Biztosítja a megbízható, gyors adathozzáférés és nagyobb kényelmet dolgozik rekordokat. Ezzel a készülékkel lesz "uralma alatt" minden billentyűzet kell követni. Mindegy, hogy nyomon alkalmazottak és gyermekek. USB kulcs is rögzíthet minden egyes gombnyomás a billentyűzeten.
Szállítási idő: 14 nap
18 600.00 Ft
AKCIÓ
megjeleníteni

USB / PS2 Keylogger dátum és idő rögzítésével

A kegylogger egy készülék, ami minden billentyűzetes ütést rögzít. Főleg PC megfigyeléshez szolgál. Ráadásul a keylogger dátum és idő felvétellel van ellátva, így egyel több fontos információt nyújt. Az automatikusan beállított óra idő-adatokat képes rögzíteni legalább hét évig akkumulátor csere nélkül. A PC megfigyelést érvényesítheti főleg alkalmazottak ellenőrzésénél, gyerekeknél vagy üzleti partnereknél is.
Szállítási idő: 1-2 nap
36 500.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Billentyűzet lehallgató PRO – legjobb program a PC megfigyelésére

Ez a szoftver nyomon követésére, a számítógép működését abszolút vezető ezen a téren. Nagyon könnyű telepíteni és beállítani, együttélés egyszerű többséggel antivírus programok, de mindenekelőtt a tulajdonságok teszik a Mercedes között hasonló termékek. A program képes telepítése után a PC monitor karakternél képeket a képernyő vagy monitor használt programokat. Ez azonban nem minden. Ez a szoftver a felügyeleti számítógép működhet, mint egy kihangosító Neighborhood. Amikor a számítógép mikrofon rejtett szoftver képes a felvételi körülményektől.
Szállítási idő: 1-2 nap
67 600.00 Ft
TOP
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: