Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

Kém tollak

Kém tollak

 

 

 

A nem feltûnő dolgok mindig azok, amelyek a legnagyobb késztetést nyújtják a kém technológiában. Ez az oka annak, hogy a kém tollak egyre nagyobb sikere van. Legtöbb tollat nem lehet felismerni a igazi tolltól, és ezek a eszközök többsége működhet mint rendes toll. Természetesen ezek az eszközök magukban foglalják a HD videó felvételt, hangfelvételt és felvételkészítést. A kamera miniatűr mérete ellenére Full HD formátumban képes rögzíteni, így a rögzített videó minősége valóban nagyszerű, így a felvétel használható minden célra.

 

 

 

Ha csak a diktafonhoz kell használnia a tollat, ez a lehetőség is megvan. Az ilyen eszközök teljes mértékben a hangminőségre összpontosulnak, és hosszú élettartamuk van ahhoz, hogy a felvétel minél teljesebb legyen. Ezek a kém tollak fel vannak szerelkezve egy funkcióval amivel képesek beállítani a mikrofon érzékenységét, így hosszabb távon is rögzíthetik a hangot, és tiszta hangzást produkálhatnak.

 

 

 

 

Lehetőség van arra, hogy a felvételt azonnal nézhető legyen még a rögzítés közben. Ez a beépített wifi-t tartalmazó tollal érhető el. Csatlakoztassa a tollat a mobillal, és nézze meg, mi történik a szobában, ahol elheyezte a tollat. Ezek a eszközök felhívják a figyelmét egy ikon segístével arra, ha a toll közelében történik valami.

 

Tollakon kívül, amely audio-, video- vagy fotófelvételt előjegyeznek, megtalálhatja azokat is, amelyekel például ruhákat vagy más felületek jelölhet meg. Az ilyen tollak speciális utántöltővel rendelkeznek amelyik láthatatlan. Ezek a tollak természetesen alkalmasak szórakoztató célokra is. Az összes kém toll a ajánlatunkban nagyon elegáns és könnyen kezelhető. Súlyuk nagyon alacsony, ami azt jelenti, hogy egyszerűen elrejtheti őket a zsebében, vagy feltünés nélkül csatolhatja őket például a ruhájához. Meglehetősen nagy választékkal rendelkezünk különböző paraméterekkel, így mindenki választhat igényeiknek megfelelően.

 

Mágikus eltűnő toll

A mágneses toll eltűnő tintából készül. A szín nem mérgező, úgy néz ki, mint egy normál toll. Főként ruházat vagy lábbeli jelölésére használják. Kémügyekhez, de szórakoztató játékként is használják.
Szállítási idő: 1-2 nap
2 000.00 Ft
2 500.00 Ft
-20%
- 20 %
megjeleníteni

WiFi kamera digitális órában éjjeli látással és mozgásérzékelővel

Rejtett WiFi kamera digitális órában őrzi a lakását tolvajok elől, amivel lehetővé teszi, hogy figyelje a helyiséget az ön távolléte alatt. A rejtett kamera nem csak a belső memóriakártyára képes feljátszani, de távolból is a kamerához csatlakozik mobilon keresztül vagy PC-n. Ezt a terméket lehet használni mint standard digitális órának, de ami fontos mint rejtett Wi-Fi kém kamerának is.
Szállítási idő: 1-2 nap
29 900.00 Ft
38 000.00 Ft
-21%
- 21 %
TOP
megjeleníteni

A legvékonyabb toll diktafonnal MemoQ MQ-77N

- A világ legvékonyabb toll diktafonja a MemoQ gyártótól. - Bemutatjuk a forradalmian új toll diktafont, amelynél nincs kisebb a piacon. - A tökéletes álcázáshoz az MQ-78N toll nem rendelkezik semmilyen gombbal vagy led jelzővel amely felhivhatná önre a figyelmet. - A felvétel elinditása ill. kikapcsolása egy egyszerü mozdulattal, a toll csiptetőjének felfele, vagy lefele nyomásával történik. A toll diktafon rendelkezik hangra aktiváló funkcióval is, amely csak akkor kapcsol be, ha a környezetében beszédet, vagy zajt, hangot észlel. Egyúttal az eszköz elemének élettartamát és a memória tárolóképességét is növeli. - A beépitett Li-Ion akkumulátor 12 óra folyamatos felvételt biztosit.
Szállítási idő: 1-2 nap
32 500.00 Ft
41 934.13 Ft
-22%
- 22 %
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: