Ez a oldal a szolgáltatásain belül cookies-t használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk
info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 15507815
KATEGÓRIÁK

Indukciós hurok

Az indukciós hurok biztosítja a hangadást a fülhallgatóba. Választhat GSM, bluetooth vagy kábeles hurkot is. Több információt, előnyöket és hátrányokat megnézhet a blogunkon.

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-

Indukciós hurok

A legmodernebb technológiának érdemi jelentősége van olyan helyzetekben, amikor rejtett kommunikációk igényelhetők. Az extra kicsi spy fülhallgató és mikrofon lehetővé teszi az információk befogadását reális időben vagy kommunikálni anélkül, hogy bárki is észrevenné. A használata alkalmas diákok számára, hivatalnokoknak, magán nyomozóknak, vállalkozóknak, játékosoknak, politikusoknak. Nagyobb ember csoport használatot találhat ebben a hihetetlen új készülékben. A nyaklánc drótmentesfülhallgatóval szolgáltatva drótmentes csatlakozás mobiltelefonokkal van hivatva világszerte használva.
Szállítási idő: 1-2 nap
8 200.00 Ft
ÚJDONSÁG
megjeleníteni

Bluetooth indukciós hurok

A legvékonyabb bluetooth indukciós huroknak ebből a mikro fülhallgatóból 5W erősítője van, amelynek köszönhetően a mikro fülhallgatóban hangosabban és jobban fogja hallani a hangokat, mint bármikor ez előtt. A bluetooth huroknak extrém hosszú a bírása egészen 12 óra egy feltöltése. A bluetooth hurkot, köszönhetően az erősítőnek, nyugodtan a nyakan hagyhatja lógni, és méghozzá a zsebébe is teheti és ennek ellenére a mikro fülhallgatóban a partnerét érhetően és tisztán fogja hallani. Az egész rendszer nagyon egyszerű. A hangot mobiltelefonon keresztül fogadja.
Szállítási idő: 1-2 nap
23 200.00 Ft
megjeleníteni

Bluetooth hurok 4W erősítővel

Az indukciós huroknak 4W erősítője van, amelynek köszönhetően a spy fülhallgatóban hangosabban és jobban fogja hallani a hangokat, mint bármikor ez előtt. Az indukciós hurok egészen 12 óra hívást bír egy feltöltésre. A bluetooth hurkot, köszönhetően az erősítőnek, nyugodtan a nyakan hagyhatja lógni, és méghozzá a zsebébe is teheti és ennek ellenére a spy fülhallgatóban a partnerét érhetően és tisztán fogja hallani.
Szállítási idő: 1-2 nap
24 000.00 Ft
megjeleníteni

GSM hurok

The GSM loop has a built-in module for receiving and sending GSM signal. Powerful 5-Watt amplifier ensures clear sound in the spy earpiece. You need to insert a classic SIM card into the device, you no longer need a mobile phone. The device is then ready to receive a call as with a conventional mobile phone. The range of the GSM module to the earpiece is 60-70 cm (when using a magnetic earpiece, the range is 30-40 cm). You can hide your device in your pocket, under your clothes, or anywhere within the range of your wireless earpiece. GSM BOX with micro spy earpiece guarantees you two-way hidden connection without a mobile phone. It has a built-in and added external microphone with high sensitivity (40 dB) so your partner will hear even the quietest whisper and you will perfectly hear everything that your partner dictates.
Szállítási idő: 1-2 nap
26 900.00 Ft
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 15507815

MINŐSÉG

Minőségi termékeket kínálunk. Kizárólagos szállítók vagyunk különböző márkáknak.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

VÁLASZTÉK

Legalacsonyabb ár és egyedi kém technika.

a termék be lett helyezve a kosárba: