Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

A 20 legjobb kémeszköz 2022-ban

 
A 20 legjobb kémeszköz 2022-ban
 

Választás
A megfelelő kémtechnika kiválasztása néha kihívást jelenthet. Ebben a cikkben bemutatjuk a 2020-as húsz legjobb eszközt. Ez a rangsor megkönnyíti a termékek közötti döntést. Ezen felül néhány tippet fog adni neked arról, hogy mit kell keresnie választáskor.

Akkumulátor-élettartam
Az, hogy az eszköz mennyit bír ki egy töltéssel,  legfontosabb információ, amelyet a vásárlás során figyelembe kell vennie. Ebben az esetben ez nagyon függ a végleges felvétel minőségétől. Általános szabály, hogy minél jobb a felvétel, annál rövidebb az akkumulátor élettartama. A tartósságon kívül azt is meg kell fontolnia, hogy beépített vagy külső elemről van-e szó, az eszköz elemmel működik-e, vagy például hálózati kábelt táplál-e.

Memória típusa
Itt is számos lehetőség áll rendelkezésére. Számos eszköznek van belső memóriája, és ezt követően USB-kábellel átviheti felvételét számítógépre vagy más eszközre. Sokak számára azonban a külső memória, azaz az SD-memóriakártya sokkal kényelmesebb. A tulajdonos ezt követően behelyezheti például a mobiltelefonba, és megnézheti a fájlokat.

Méretek és kialakítás
A választás során messze a legfontosabb szempont a vásárolt felszerelés méretei. Nem mindig igaz, hogy minél kisebb, annál jobb. A méreteket alaposan meg kell fontolni és meg kell ítélni annak alapján, hogy mire akarja a készüléket használni. A tervezés ehhez is kapcsolódik. Ma találhatunk például olyan kamerákat, amelyek egyáltalán nem hasonlítanak a kamerákhoz. Ezek lehetnek USB-kulcsok, tollak, ébresztőórák stb.

Műszaki adatok
Ez bonyolultabb. Attól függ, hogy mit vár a készüléktől. Általános szabály, hogy jó előre megfontolni, hogy mire van szüksége, hogy mit tudjon az eszköz nyújtani, majd válassza ki a megfelelőt. Ezenkívül tanácsos konzultálni valakivel, aki kiismeri magát a technikában.

Hozzáadott érték
Most már csak a részletekről van szó. Mert ezek azok, amelyek teszik a legjobbá ezeket az egyszerű készülékeket. Összpontosítani kell a legkisebb részletekre. Például egy praktikus klip, amely segít a kamera jobb tartásában, irrelevánsnak tűnhet, de végül megkönnyítheti az eszköz használatát. És most, hogy tudja, hogyan kell kiválasztani az eszközt, és mire kell odafigyelnie, menjünk megvizsgálni a kémtechnika 2020-as legjobb lehetőségeit.

 

 
 
 
 
 

 

A Wi-Fi képkeret csodálatos HD felvételt és élő videókat kínál okostelefonján egy ingyenes, letölthető alkalmazás segítségével. A beépített Wi-Fi segítségével a világ bármely részén okostelefonjáról vezérelheti, megtekintheti és lejátszhatja a videókat. Töltse le videóit vagy fotóit okostelefonjára nézés közben. A telepítés nagyon gyors és egyszerű. A kamera 1280x720p felbontású videófelvételeket készít, és a felvételeket automatikusan max. 128GB micro SD-kártyán tárolja. A képkeretet használhatja lakás, ház védelmére vagy bármely szoba megfigyelésére, és senki sem fogja azt gyanítani, hogy a képkeretben rejtett kamera van.

 

A Full HD kamerával és 330°-ban forgó lencsével ellátott kémébresztőóra az egyik legjobban eladott rejtett kamera, és a lencse bármilyen szögre történő manuális beállítására is lehetőség van. Ez egy igazi FM rádió is, így senki sem fogja észrevenni, hogy valójában egy rejtett kamera. Egyrészt ez a kémébresztőóra szép dekoráció az irodájához vagy otthonához, ugyanakkor nagyon praktikus eszköz is. A készülék ideális a lopások megelőzésére és a bizonyítékok rögzítésére. A kamera képes Full HD 1080P felbontású videók rögzítésére, mozgásérzékeléses felvételek készítésére, fényképalkotásra és hangfelvételre. Ez a rejtett, észrevétlen kamerával ellátott ébresztőóra lehetővé teszi a kamera forgatását és minden rögzítését, ami a kamera lencséje előtt történik.

 
 

 

Ez a miniatűr eszköz közvetlenül az okostelefonján megmutatja, mi történik otthonában vagy irodájában. Ezenkívül a készülék 32 GB-os memóriakártyákat is támogat, így bármikor letöltheti a felvételeket. A kis méretek egyszerűen segítenek az eszköz diszkrét elrejtésében.
Miniatűr kameramodul a jelek továbbításának lehetőségével Wi-Fi-n keresztül egy mobiltelefonra vagy táblagépre. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a képátvitel közvetlenül a Wi-Fi-n keresztül működik, nincs szüksége speciális vevőkészülékre, és a képet közvetlenül az okostelefonján is megkaphatja. A modulhoz ingyenes alkalmazás tartozik az iPhone / Android számára. A miniatűr méreteknek köszönhetően ez a modul könnyen álcázható. A modul különféle elektronikai rendszerekbe történő beépítésre is alkalmas.
 
 
 
 
 
A gombban elrejtett kamera ideális segítője a videófelvétel hanggal készítéséhez, és olyan kicsi, hogy el lehet rejteni az ingzsebben. Bárhová is helyezte ezt a terméket, biztos lesz abban, hogy nem fog semmiről sem lemaradni. Lehetővé teszi, hogy színes videófelvételt hanggal (AVI) és fényképeket (JPEG) készítsen. Az egyes videókat micro SD-memóriakártyán (max. 8GB) tárolja, amelyet a csomag nem tartalmaz. Ha az elem lemerül felvétel közben, a készülék először elmenti a felvételi fájlt, majd kikapcsol. A töltés a mellékelt USB-porton keresztül végezhető el.
 

 

 
 
 
 
 
 
16. Full HD kamera PET palackba rejtve

 

Olyan kamerát keres, ami igazán észrevétlen, egy olyan tárgyban elrejtve, amit minden nap használ, és teljesen láthatatlan? Akkor a PET palackba rejtett Full HD kamera a megfelelő és tökéletes rejtett kamera, amivel egyszerűen és ami a legfontosabb, észrevétlenül készíthet hangos videókat. A PET palack a klasszikus kulacsos palack használhatóságával bír, senki sem fogja észrevenni, hogy ez a műanyag palack kamerát rejt! Full HD minőségben készít videókat, választhat, hogy korlátlan ideig vagy mozgásérzékeléssel rögzíti a videókat. Minden videófelvétel rögzíthető memóriakártyára max. 32GB támogatással (a csomag nem tartalmazza). Tegyen egy kirándulást kerékpárral, autóval vagy csak sétáljon, és örökítsen meg mindent, ami körülveszi Önt. Vagy van valami gyanúja otthonában, irodájában vagy raktárában? Hagyja a palackban elrejtett kamerát sak az asztalon vagy valahol a polcon, és minden gyanúját rögzítheti. A palackban lévő kamera sokoldalúan használható!     
 
Ez a kémtoll garantálja a tökéletes videófelvételt, bármilyen körülmények között is. Nagyon elegáns és ugyanakkor észrevétlenül néz ki. Nagy előnye, hogy klasszikus tollként is használhatja, így garantálva van az észrevétlensége. Az eszköz Full HD kamerával rendelkezik, így a felvétele mindig tiszta lesz, nem kívánt zaj nélkül. Ugyancsak vonzza a könnyű kezelhetőséget, amely a legtöbb kémtollban alapvető. Természetesen kis méretei van, amelyek lehetővé teszik, hogy az eszközt valódi tollként kezelje. A teljes felvételt a beépített 8 vagy 16 GB-os flash memóriában tárolja. Az eszközt USB-kulcsként is használhatja. A toll közepén található egy USB 2.0 kimenet, amelyet könnyen csatlakoztathat a PC-hez. Ez a kémtoll az egyik legjobb. Teljesen megbízható, és minden bizonnyal megfelel az elvárásainak.

 
 
 
 
A továbbfejlesztett bluetooth hurok beépített 10W erősítővel rendelkezik, így a mikro fülhallgató hangját minden eddiginél erősebben és jobban hallja. A bluetooth hurok rendkívüli akkumulátor-élettartama akár 5 óra is lehet egyetlen töltéssel. A nagy teljesítményű erősítőnek köszönhetően hagyhatja, hogy a bluetooth hurok szabadon lógjon a nyakán, vagy akár a zsebébe tegye, mégis tisztán és világosan hallja a barátját a mikro fülhallgatóban.

 

 
 

 

Ha szüksége van egy hosszú élettartamú rejtett kamerára, de nem tudja csatlakoztatni azt egy elektromos aljzathoz, akkor a könyvben rejtett kamera a megfelelő termék az Ön számára. Ez az egyedülálló rejtett kamera akkumulátorának élettartama 30 óra. Ez azt jelenti, hogy a polcon vagy a könyvek között hagyhatja, és egy napnál tovább figyelheti a helyet. A kamera mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik, így csak akkor rögzít és készít felvételt, ha mozgás történik a helyiségben. Minden nyílás, mint például az USB-töltőhely, az SD-kártya nyílása és mások, rejtve vannak, így senki nem veszi észre, hogy a könyvben van kamera.

 

 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
A GPS Tracker TK-108 egy erőteljes GPS-helymeghatározó készülék, amelynek szélsőséges készenléti ideje akár 100 nap is lehet, járművek, lakókocsik, pótkocsik, teherautók, kamionok, motorkerékpárok vagy hajók őrzésére / követésére alkalmas. Könnyű megtalálni, hogy hol van autója vagy más tulajdona. A GPS Tracker erős mágnessel rendelkezik és vízálló IP66, tehát rossz időjárás esetén is könnyen rögzíthető a jármű alvázához. A használathoz nem szükséges szakszerű telepítés vagy hasonló! A készülék rendelkezik egy nagyon gyors és pontos GPS-modullal. Az eszköz +/- 5 m pontossággal működik a föld bármely pontján. Az eszköz elküldi a földrajzi koordinátákat, valamint az objektum sebességét, amellyel mozog. Csak helyezze be a SIM-kártyát, és igényei szerint elkezdheti használni a TK-108 GPS-nyomkövetőt.

 

 
 
 
 
 
 
 
Állítsa vissza a törölt SMS-eket (szöveges üzeneteket), és végezze el a SIM-kártya adatainak átfogó elemzését. A SIM-kártya adatainak visszaállítása egy könnyen használható eszköz, amely megszerzi a törölt és aktuális privát szöveges üzeneteket, valamint a mobiltelefonokon tárolt egyéb bizalmas információkat, beleértve a kezdeményezett és fogadott hívások listáját. Az adatok könnyen elérhetők az intuitív termékszoftverből készített jelentésekkel. A SIM-kártya mentése egy könnyen használható SIM-kártyaolvasó, amely a törölt szöveges üzenetek (SMS) visszaállítására szolgál a SIM-kártyáktól. Az utoljára tárcsázott telefonszámokat is megjeleníti, amennyiben a SIM-kártyán vannak tárolva. Csak helyezze be a SIM-kártyát a kártyaolvasóba, és futtassa le a helyreállítási szoftvert.

 
 
 
 
Az N9 ​​GSM lehallgató készülék az egyik legkisebb GSM-eszköz, amely anélkül tudja lehallgatni a környezetet, hogy bárki észrevenné. Egyszerűen csak helyezzen be egy normál méretű, PIN-kód nélküli SIM-kártyát a készülékbe, hívja fel a készüléket, és máris lehallgathatja, mi történik a hallgatási területen. Állítsa be a visszahívást, és az N9 lehallgató készülék automatikusan felhívja a számot, amint hangot észlel a környezetében. Ha valami kicsi, észrevétlen és megfizethető terméket keres, az N9 GSM lehallgató készülék a megfelelő az Ön számára! A készülékbe tetszőleges magyar vagy külföldi szolgáltató SIM-kártyája helyezhető, melynek számának tárcsázása után azonnal megkezdhető a lehallgatás akár 7 méteres távolságra is a poloskától.
 
 
A készülék SIM-kártyájának kompatibilisnek kell lennie a 2G GSM hálózattal.
 
 
 
Wi-Fi biztonsági kamera elrejtett egy fekete dobozban, melynek neve "Black Box", Full HD felbontással, vezeték nélküli, és a felvétel micro SD kártyára van rögzítve. Egy akkumulátortöltéshez a kamera akár 8 órát is képes rögzíteni. Egy láthatatlan doboz, amely nem figyelmeztet önmagára, elrejti magában a kiváló minőségű miniatűr Full HD (1080p) kamerát felbontással és Wi-Fi vezeték nélküli hozzáféréssel. Bemutatunk Önnek egy nagyon jól elrejtett kamerát egy fekete dobozban - fekete boxban. A kínálatunkat elsősorban a jó tulajdonságai/funkciói miatt vettük fel. A kamera beállítása nagyon egyszerű - csak helyezze be az SD-kártyát, támogatja a 128 GB-ot, töltse fel az akkumulátort (vagy csatlakoztassa a hálózatot), és készen áll a használatra. A sokoldalú dizajn lehetővé teszi a kamera elrejtését szinte bárhol, vagy egy polcon vagy a könyvek között. Mérete hasonlít egy powerbankra vagy egy külső merevlemezre.

 

 
 
Bemutatjuk a kínálatunkban egy új karórát, amely pontosan úgy néz ki, mint egy klasszikus férfi karóra, viszont ez egy kémkaróra Full HD kamerával és éjszakai látással. A Full HD kamerával és éjszakai látással rendelkező fekete karóra beépített 16 GB memóriával rendelkezik, amely videót hoz létre hanggal, hangfelvételeket és fotókat. A karóra bőr szíjjal rendelkezik, egyszerű és elegáns is egyben. A klasszikus karóra az időmegjelenítés mellett 1920x1080p nagy felbontású beépített kamerával, mikrofonnal és 16 GB kapacitású memóriával rendelkezik, amelyben az audió / videó felvételek automatikusan tárolódnak. A kémkaróra könnyen használható, elegáns kivitelű, kis méretű és könnyen hordozható. A karórát az üzleti életben, az oktatásban, a biztonságban, a médiában, az igazságszolgáltatásban, az idegenforgalomban, az egészségügyben, valamint az élet és más területeken használják. A karóra még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. Ez az IR kamerával ellátott karóra beépített speciális chipet tartalmaz, amely szinte teljes sötétségben teszi lehetővé a felvételt.
 
 
 
Ezzel a csúcskategóriás hangrögzítővel nem fog kihagyni egyetlen részletet sem! Ezenkívül az UC-60 diktafon rejtett kamerával rendelkezik, így a Full HD videókat hanggal rögzítheti, anélkül, hogy bárki észrevenné. Az eszköz könnyű és könnyen használható, elegáns megjelenésű, könnyen hordozható, és nagyszerű segítséget nyújt a család biztonsága szempontjából. Ez egy praktikus eszköz, amelyet minden vásárló kihasználhat. Ezzel az észrevétlen kamerával videófelvételeket készíthet és gyakorlatilag bárhol felhasználhatja: tanulmányokhoz, üzletekhez, védelemhez, bűnüldözésnél és bizonyíték szerzésénél, turizmushoz, sporthoz, egészségügyhez vagy szórakoztatáshoz. A diktafon mozgásérzékeléssel is rendelkezik, a videókat TF memóriakártyára rögzíti, max. 128GB támogatással (a csomag nem tartalmazza).

 

 

 

A lehallgató hosszabbítóban a GSM lehallgató nagyon praktikus, maszkolt változata, amely bármilyen irodában vagy lakásban használható. Az elosztó egészen normálisnak tűnik, szabadon elérhető a hobbi boltokban, és természetesen teljesen működőképes. A SIM-kártya nyílása sehol nem látható. Mivel a dugó mindig be van dugva, nincs szükség a lehallgató belső feltöltésére. A GSM lehallgató ezért különösen alkalmas hosszú távú használatra. Mivel ez egy GSM lehallgató, hatóköre korlátlan. Csak helyezze be a kikapcsolt PIN-kóddal ellátott SIM-kártyát, majd tárcsázza a SIM-kártyát bármely telefonról, és néhány másodperc múlva már csatlakozva is lesz. A lehallgató képes akár 7 méter távolságra is felvenni a hangokat. A GSM lehallgató hosszabbítóban a maszkolt lehallgatás egyik legjobb változata.

 

 

Ez az egyedülálló USB-kulcs rejtett digitális diktafonnal rendelkezik. Úgy tűnik, és úgy működik, mint egy teljesen működőképes USB-kulcs. Akár 30 órás folyamatos hangfelvételt biztosít. A hangrögzítő lehetővé teszi hangfájlok rögzítését és tárolását a belső 4GB / 8GB memóriában. Csak nyomja meg az oldalsó kapcsolót az automatikus felvétel elindításához. Felvehet hangot a fontos találkozókból, előadásokból, interjúkból ... A diktafon felvételei nagyon tiszta akár 7 méter távolságra is. A 4GB / 8GB USB-kulcs vezérlése nagyon egyszerű, a működéshez nincs szükség külön meghajtók telepítésére. A tárolt felvételeket közvetlenül az USB-kulcson hallgathatja meg, csak dugja be a fülhallgatót. A diktafon nagyon jól álcázott, és nem különböztethető meg a hagyományos USB-kulcstól. Az akkumulátor élettartama töltésenként akár 30 óra! Az USB-kulcsot el lehet helyezni a kulcstartóra rögzítve, és bármikor készen áll a rejtett felvételre.
 

 

 
 

 

Az MQ-U350 USB-kulcs új diktafonja az MQ-U350 Exclusive frissített verziója. Új funkciók: új kialakítás, kétszeres memória (8 GB) és idő / dátum bélyegző (csak Windows). Ez a piacon a legerősebb és legjobban beépített flash meghajtó hangrögzítő. A legfontosabb kém-flash meghajtót Dél-Koreában fejlesztették ki és gyártották, hogy megfeleljenek a mai felhasználó összes követelményének. Ez a diktafon a hangminőségnek, a kényelmes működésnek és a maximális megbízhatóságnak köszönhetően akár a sokszor drágább lehallgatókkal is versenyezhet. Mindig vigye magával a lehallgatót, és diszkréten rögzítse az összes szükséges helyzetet. Hagyja a mikro diktafont az asztalon vagy a jármű rekeszében, és távollétében szerezzen információkat. A diktafon nagyon jól van álcázva, és nem különböztethető meg a szokásos USB-kulcsoktól. A diktafon hangérzékelő funkcióval van ellátva, amely hihetetlen 25 napig bírja egyetlen töltéssel! Az USB-kulcsot a kulcsokra rögzítve hordhatja, és bármikor készen állhat a rejtett felvételre.

A 2K DVR kamera powerbankben mozgásérzékeléssel és éjszakai látással a legújabb powerbank üzletünkben! Ha egy rejtett és észrevétlen kamerát keres powerbankben, akkor ez a powerbank az Ön számára a legmegfelelő! Segítségével felügyelheti otthonát, raktárát, irodáját, gyerekszobáját vagy a nagyszülők szobáját, vagy használhatja a szabadban, a természet vagy az állatok fényképezésekor is, az úton is. Ez a kamera powerbankben erős beépített 10 000 mAh akkumulátorral rendelkezik, így folyamatosan képes rögzíteni a nap folyamán kb. 8 órán keresztül. A kamera éjszakai látással rendelkezik, így az éjszakai felvétel is magától értetődő. A kamera PIR érzékelővel van felszerelve, így minden mozgás a kamera előtt rögzítve marad. A rejtett kamera powerbankben lehetővé teszi videók rögzítését hanggal 2K felbontásban, miközben a felvételeket max. 256 GB memóriakártyán (a csomag nem tartalmazza) tárolja. Ez a powerbank nemcsak egy klasszikus powerbanknek tűnik, hanem ugyanazokkal a funkciókkal is rendelkezik, azaz a telefonok és más elektromos eszközök feltöltése az USB-porton keresztül + a telefon vezeték nélküli töltése. A 2K DVR kamera kiváló útitárs, és akár kameraként, akár töltőként használhatja. Ennek a powerbank kamerának az az előnye, hogy töltés közben videókat is rögzíthet. Ugyanakkor senki sem veszi észre, hogy ez egy rejtett kamera a powerbankben!
 

 

 
GSM lehallgató nagyon tiszta hanggal és nagyon hosszú, akár 20 napos hangérzékeléssel. Exkluzív GSM lehallgató, amelynek nehéz találni versenytársat. A GSM PROFI 20 lehallgató akkumulátor-élettartama akár 20 napig is tarthat, ha a hangérzékelés be van kapcsolva. A PROFI 10 / PROFI 60-hoz hasonlóan a GSM PROFI 20 lehallgató is nagyon kompakt méretű, mégis rendkívül tartós. 6x hosszabb élettartamot kínál, mint bármely más szokásos GSM lehallgató készülék! A GSM lehallgató PROFI 20 különösen alkalmas olyan helyiségek hosszú távú megfigyelésére, ahol nem lehetséges csatlakozni az elektromos hálózathoz. Ez egy csúcskategóriás, kicsi méretű eszköz, amelyet lehallgatáshoz lehet használni, akár otthon, irodában, a raktárban, akár bárhol, ahol jó a GSM-tartomány. Csak helyezze bele a SIM-kártyát, és megkezdheti a lehallgatást. Egyetlen részletről sem marad le, mivel a PROFI felhívja Önt, amint zaj jelenik meg a közelben. Függetlenül attól, hogy valaki beszél, csal, vagy kirabol, a GSM PROFI lehallgató azonnal készen áll a figyelmeztetésre. A GSM PROFI egy intelligens eszköz, amelyet természetesen nem fog megbánni.
 
A készülék SIM-kártyájának kompatibilisnek kell lennie a 2G GSM hálózattal
 

 

Mindenekelőtt a digitális órában található rejtett Wi-Fi kamera volt, amely az egyik legjobb megoldás az ingatlan védelmére. A digitális órában található rejtett Wi-Fi kamera megóvja a lakást a tolvajoktól, vagy távollét ideje alatt lehetővé teszi a hely megfigyelését. Babysitterként is szolgál gyermekei számára. Rejtett Wi-Fi IP kamera HD felbontással, P2P, WiFi és 120 ° látószöggel. Ez a kémkamera az első, LCD kijelzővel, videófelvétellel, szuper éjszakai látással, ébresztőórával, dátummal és hőmérséklettel. A hőmérsékletet 2 óránként frissítődik, így hazautazva valós időben ellenőrizheti a hőmérsékletet. A rejtett kamera tiszta képet is készíthet éjjel. Nagy 1080P felbontással és mozgásérzékeléssel rendelkezik. Ezt a rejtett Wi-Fi kamerát elhelyezheti egy asztalra vagy polcra anélkül, hogy bárki észrevenné, hogy ez egy kamera. Miután letöltötte az alkalmazást, amely mind az Android, mind az iOS számára elérhető, telefonján, táblagépén vagy számítógépén megnézheti, mi zajlik otthonában.

 

 

INGYENES
AKCIÓ
RAKTÁRON
Kémébresztőóra Full HD kamerával és 330°-os forgó lencsével
Kémébresztőóra Full HD kamerával és 330°-os forgó lencsével

Kémébresztőóra Full HD kamerával és 330°-os forgó lencsével

Ez a kém ébresztőóra az egyik szempontból szép dekoráció az Ön irodájába, vagy háztartásába és egyaránt egy nagyon praktikus segédeszköz. Az eszköz ideális lopás megelőzésnél és bizonyítékok felvételénél.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
53 100.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
Wi-Fi Full HD kameramodul akkumulátorral
Wi-Fi Full HD kameramodul akkumulátorral

Wi-Fi Full HD kameramodul akkumulátorral

Wi-Fi Full HD kameramodul a jelek továbbításának lehetőségével WiFi-n keresztül egy mobiltelefonra vagy táblagépre. Mivel a képátvitel közvetlenül a WiFi-n keresztül működik, nincs szüksége külön adóvevőre, és a képet közvetlenül az okostelefonján is megkaphatja. A modulhoz ingyenes alkalmazás tartozik az iPhone / Android számára. A miniatűr méreteknek köszönhetően ez a modul könnyen álcázható. A modul különféle elektronikába történő felszerelésre is alkalmas.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
41 800.00 Ft
megjeleníteni
TOP
Professzionális toll Full HD kamerával + 16GB / 32GB memória
Professzionális toll Full HD kamerával + 16GB / 32GB memória

Professzionális toll Full HD kamerával + 16GB / 32GB memória

- Látószög: 65 ̊  - Minimális megvilágítás: 1 lux  - Videó Formátum: MOV  - Tömörítési formátum: H.264  - Golyóstoll és videokamera egyben - Nagyon kicsi beépített videokamera - Video felbontás: 1920x1080, 1280x720  - Videó jelentése: 1080p max. 30 fps, 720p max. 60 fps  - Fotó formátum: JPG 204x1536 
Szállítási idő: 14 nap
27 600.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
TOP
2024 TOP modell Kémfülhallgató továbbfejlesztett Bluetooth hurokkal külső mikrofonnal+ 10W-os erősítő
2024 TOP modell Kémfülhallgató továbbfejlesztett Bluetooth hurokkal külső mikrofonnal+ 10W-os erősítő

2024 TOP modell Kémfülhallgató továbbfejlesztett Bluetooth hurokkal külső mikrofonnal+ 10W-os erősítő

A mikro-fülhallgató indukciós hurok beépített 10W-os erősítővel rendelkezik, így a mikrofon-fülhallgatóban a hangot minden eddiginél erősebben és jobban hallja. A Bluetooth hurok rendkívüli tartósságú, akár 8 órán keresztül egyetlen töltéssel. A nagy teljesítményű erősítőnek köszönhetően hagyhatja, hogy a Bluetooth hurok szabadon lógjon a nyakán, vagy akár zsebébe tegye, mégis tisztán és világosan hallja a barátját a mikro-fülhallgatóban.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
42 800.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
Kamera könyvbe rejtve éjszakai látással és mozgásérzékeléssel
Kamera könyvbe rejtve éjszakai látással és mozgásérzékeléssel

Kamera könyvbe rejtve éjszakai látással és mozgásérzékeléssel

Hogyha rejtett kamerára van szüksége hosszantartó bírással, de nem tudja a konnektorhoz csatlakoztatni, akkor a kamera könyvben rejtve a megfelelő termék az Ön számára. Ennek az egyéni rejtett kamerának 30 óra bírása van. Az azt jelenti, hogy a polcon hagyhatja, vagy könyvek közt és több mint egy napig rögzítheti a helyiséget.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: utolsó db
34 200.00 Ft
megjeleníteni
INGYENES
AKCIÓ
RAKTÁRON
GSM lehallgató készülék hosszabbítóban
GSM lehallgató készülék hosszabbítóban

GSM lehallgató készülék hosszabbítóban

Ha megérinti az elosztót is nagyon praktikus, maszkos változata GSM lehallgató, amelyeket fel lehet használni bármilyen irodában, vagy egy lakásban. Splitter néz ki, nagyon normális, szabadon hozzáférhető a hobby piacon, és természetesen az is teljesen működőképes. Splitter, hogy soha nem talál egy foglalat, amely egy SIM-kártyát.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
60 900.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
TOP
Csúcskategóriás diktafon USB-kulcsban, rendkívül hosszú élettartammal és kiváló minőségű hanggal
Csúcskategóriás diktafon USB-kulcsban, rendkívül hosszú élettartammal és kiváló minőségű hanggal

Csúcskategóriás diktafon USB-kulcsban, rendkívül hosszú élettartammal és kiváló minőségű hanggal

- A felvétel készítéshez nem kell számítógép, BÁRHOL LEHET VELE RÖGZÍTENI, mivel beépített akkumulátorral rendelkezik! - 1 gombnyomásra elindul a hangrögzítés, melyet .wav kiterjesztésű audió formátumba ment az eszköz. - A felvétel azonnal lejátszható számítógépen, vagy USB kompatibilis audió lejátszón. - Nagyon jó minoségű beépített mikrofonnal rendelkezik, így remek, profi hangfelvevő készülék. Egy átlagos méretű helységben, kisebb irodában vagy autóban elhangzottakat, elvárható minőségben rögzíti. (Minőség: 128Kbps). - Beépített akkumulátorral rendelkezik, egy néhány órás feltöltést követően akár 30 órányi folyamatos felvételt bír. - Tároló kapacitás: 4GB / 8 GB - Számítógépbe dugva azonnal használható akár pendrive ként is, nem igényel külön telepítést. (plug&play)
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
12 900.00 Ft
megjeleníteni
AKCIÓ
RAKTÁRON
TOP
Diktafon USB-kulcsban EXCLUSIVE ESONIC MQ-U350
Diktafon USB-kulcsban EXCLUSIVE ESONIC MQ-U350

Diktafon USB-kulcsban EXCLUSIVE ESONIC MQ-U350

Új diktafon pendriveban MQ-U350 egy frissített verziója az MQ-350 Exclusive-nak. Az új funkciókhoz tartoznak: új design, kétszer nagyobb memória (8GB) és idő / dátum pecsét (csak Windows). Ez a legerősebb és a feltöltött flash disk hangfelvétel a piacon. Csúcs kém flashdisk Dél-Koreában volt fejlesztve és gyártva úgy, hogy a mai felhasználok minden igényét kielégítse. Ez a diktafon a minőségi hanggal, kényelmes irányítással és maximális megbízhatósággal képes egyesíteni a többszörösen drágább lehallgatásokat is. Mindig hordja magával a lehallgatót flashdiskben és diszkréten szedje fel az összes szükséges helyzetet. Hagyja a mikro diktafont az asztalon vagy a jármű rekeszfalában és szerezze meg az információkat az ön távolléte alatt.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
31 900.00 Ft
megjeleníteni
- 20 %
TOP
Wi-Fi kamera digitális órában éjszakai látással és mozgásérzékeléssel IP035
Wi-Fi kamera digitális órában éjszakai látással és mozgásérzékeléssel IP035

Wi-Fi kamera digitális órában éjszakai látással és mozgásérzékeléssel IP035

A digitális órában található rejtett WiFi kamera megóvja a lakást a tolvajoktól, vagy távolléte alatt lehetővé teszi a helység figyelését. Ezenkívül gyermekgondozóként is szolgál. Rejtett WiFi IP kamera HD felbontással, P2P, WiFi és 120 ° látószöggel.
Szállítási idő: 14 nap
48 500.00 Ft
60 500.00 Ft
-20%
megjeleníteni
Wi-Fi képkeret mozgásérzékeléssel és éjszakai látással
Wi-Fi képkeret mozgásérzékeléssel és éjszakai látással

Wi-Fi képkeret mozgásérzékeléssel és éjszakai látással

A Wi-Fi fotókeret nagyszerű felvételt nyújt magas HD felbontásban és élő adást az Ön telefonján egy alkalmazás segítségével, amelyet ingyenesen letölthet. A beépített Wi-Fi lehetővé teszi az irányítást, videónézést és lejátszást a mobiltelefonról bárhol a világon. A videót vagy a fotót megfigyelés közben letöltheti a telefonjába is. A beállítás nagyon gyors és egyszerű.
Szállítási idő: 14 nap
43 800.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
Kémkamera gombban
Kémkamera gombban

Kémkamera gombban

• Videó felbontása: 720x480  • Támogatás micro SD 32GB-ig (nem tartozék)  • lyukra kamera digitális hangrögzítés valós idejű  • A rendkívül érzékeny beépített mikrofonnal  • Súly: mindössze 17 g  • Működési gomb a gyors és könnyű indítás rögzítés  • Diszkrét és elegáns design alakú gomb  • Méretek: 60x23x10mm  • Egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez USB porton keresztül 
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 2-5 db
9 900.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
Full HD kamera PET palackba rejtve
Full HD kamera PET palackba rejtve

Full HD kamera PET palackba rejtve

A PET palackba rejtett Full HD kamera egy tökéletes rejtett kamera, mellyel elég egyszerűen, és ami a legfontosabb, észrevétlenül rögzíthetünk hangos videókat. A PET palack a klasszikus kulacsos palack használhatóságával bír, senki sem fogja észrevenni, hogy ez a műanyag palack kamerát rejt! Videókat hoz létre Full HD minőségben, korlátlan ideig vagy mozgásérzékeléssel rögzíthet. Memóriakártyára történő rögzítés is lehetséges, max. 32 GB támogatással. Tegyen egy kirándulást kerékpárral, autóval vagy csak sétáljon, és örökítsen meg mindent, ami körülveszi Önt. A palackban lévő kamera sokoldalúan használható!
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 6-10 db
30 300.00 Ft
megjeleníteni
INGYENES
- 13 %
RAKTÁRON
TOP
GPS tracker TK-108
GPS tracker TK-108

GPS tracker TK-108

GPS Tracker TK-108 egy nagyteljesítményű figyelő extrém bírással egészen 100 napig, amely alkalmas járművek,pótkocsik, karavánok,kamionok, teherautók, motorok, vagy hajók őrzéséhez/figyeléséhez. Lehetővé teszi, hogy könnyen kiderítse, hol tartózkodik az Ön autója, vagy más tulajdona. A GPS tracker erős mágnessel van ellátva és IP66 vízálló, így könnyen csatolható például a jármű alvázához rossz időjárás esetén is. A használathoz nem szükséges semmilyen szakmai szerelés, vagy bármi más!
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
54 300.00 Ft
62 200.00 Ft
-13%
megjeleníteni
RAKTÁRON
Adatok visszaállítása SIM-kártyáról
Adatok visszaállítása SIM-kártyáról

Adatok visszaállítása SIM-kártyáról

Állítsa vissza a törölt SMS-eket (szöveges üzeneteket), és végezze el a SIM-kártya adatainak átfogó elemzését.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: utolsó db
30 259.00 Ft
megjeleníteni
- 61 %
RAKTÁRON
GSM lehallgató készülék N9
GSM lehallgató készülék N9

GSM lehallgató készülék N9

Az N9 ​​GSM lehallgató készülék az egyik legkisebb GSM-eszköz, amely anélkül tudja lehallgatni a környezetet, hogy bárki észrevenné. Egyszerűen csak helyezzen be egy normál méretű, PIN-kód nélküli SIM-kártyát a készülékbe, hívja fel a készüléket, és máris lehallgathatja, mi történik a hallgatási területen. Állítsa be a visszahívást, és az N9 lehallgató készülék automatikusan felhívja a telefonszámot, amint hangot észlel a környezetében. Ha valami kicsi, észrevétlen és megfizethető terméket keres, az N9 GSM lehallgató készülék a megfelelő az Ön számára!
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
15 400.00 Ft
39 000.00 Ft
-61%
megjeleníteni
RAKTÁRON
Fekete karóra Full HD kamerával és éjszakai látással 32 GB
Fekete karóra Full HD kamerával és éjszakai látással 32 GB

Fekete karóra Full HD kamerával és éjszakai látással 32 GB

Bemutatjuk a kínálatunkban egy új karórát, amely pontosan úgy néz ki, mint egy klasszikus férfi karóra, viszont ez egy kémkaróra, Full HD kamerával és éjszakai látással. A Full HD kamerával és éjszakai látással rendelkező fekete karóra beépített 32 GB memóriával rendelkezik, amely videót hoz létre hanggal, hangfelvételeket és fotókat. A karóra bőr szíjjal rendelkezik, egyszerű és elegáns is egyben.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
46 800.00 Ft
megjeleníteni
INGYENES
- 24 %
RAKTÁRON
TOP
2K DVR kamera powerbankben mozgásérzékeléssel és éjszakai látással
2K DVR kamera powerbankben mozgásérzékeléssel és éjszakai látással

2K DVR kamera powerbankben mozgásérzékeléssel és éjszakai látással

A 2K DVR kamera powerbankben mozgásérzékeléssel és éjszakai látással a legújabb powerbank üzletünkben! A powerbank rejtett kamerája lehetővé teszi, hogy éjjel-nappal 2K felbontású hanggal rögzítsen videókat, mozgásérzékelővel rendelkezik, így amint a kamera váratlan mozgást észlel, elkezdi a felvételt. Ez a tápegység nem csak egy klasszikus tápegységnek, hanem ugyanazokkal a funkciókkal is rendelkezik, azaz telefonok és más elektromos eszközök feltöltése USB-porton keresztül + a vezeték nélküli telefonok feltöltése.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
51 300.00 Ft
67 200.00 Ft
-24%
megjeleníteni
- 31 %
RAKTÁRON
TOP
GSM lehallgató készülék PROFI 20
GSM lehallgató készülék PROFI 20

GSM lehallgató készülék PROFI 20

GSM lehallgató egy nagyon tiszta hangot és nagyon hosszú, az akkumulátor élettartama akár 20 napig kimutatására zaj!
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: több mint 10 db
42 800.00 Ft
62 199.00 Ft
-31%
megjeleníteni
INGYENES
Biztonsági Wi-Fi 1080p kamera mozgásérzékeléssel és éjszakai látással
Biztonsági Wi-Fi 1080p kamera mozgásérzékeléssel és éjszakai látással

Biztonsági Wi-Fi 1080p kamera mozgásérzékeléssel és éjszakai látással

A Wi-Fi biztonsági kamera elrejtett egy fekete dobozban, melynek neve "Black Box", Full HD felbontással, vezeték nélküli, és a felvétel micro SD kártyára van rögzítve. Egy akkumulátortöltéshez a kamera akár 8 órát is képes rögzíteni. Egy láthatatlan doboz, amely nem figyelmeztet önmagára, elrejti magában a kiváló minőségű miniatűr Full HD (1080p) kamerát felbontással és Wi-Fi vezeték nélküli hozzáféréssel. Bemutatunk Önnek egy nagyon jól elrejtett kamerát egy fekete dobozban - fekete boxban.
Szállítási idő: 14 nap
51 100.00 Ft
megjeleníteni
RAKTÁRON
TOP
Csúcskategóriás hangrögzítő rejtett mini kamerával UC-60
Csúcskategóriás hangrögzítő rejtett mini kamerával UC-60

Csúcskategóriás hangrögzítő rejtett mini kamerával UC-60

Ezzel a csúcskategóriás hangrögzítővel nem fog kihagyni egyetlen részletet sem! Ezenkívül az UC-60 rejtett kamerával rendelkezik, így a Full HD videókat hanggal rögzítheti, anélkül, hogy bárki észrevenné.
Szállítási idő: 1-2 nap
Raktáron: 6-10 db
37 900.00 Ft
megjeleníteni
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: