Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@kemvilag.hu
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

Távcső lehallgatóval - hangerősítő vadászok számára

Ez a termék közkedvelt. Ma már 16 érdeklődő tekintette meg. Ne habozzon, vásárolja meg azonnal.
Gyártó:SpyTech
A termék kódja:DT-01
Szállítási idő:1-2 nap RAKTÁRON Mikor kapom meg az árut?
Garanciaidő:2 év
Értékelés:
JELENLEGI ÁR: 26 799.00 Ft
ÁR: 20 500.00 Ft
VÁSÁRLÁS

AKCIÓ

JAVASOLJUK

TOP

AKCIÓ


Távcső lehallgatóval - hangerősítő a vadászok számára

 

A távcső lehallgatóval ugyanúgy működik, mint egy bionikus fül. A kényelmes, kiváló minőségű fülhallgatóval (a csomag tartalmazza) 20-30 méterre halk hangokat hall, és akár hihetetlen 100 méterre hangos hangok is hallhatók. Ezenkívül a távcső tartalmaz 8x nagyító lencséket és egy digitális hangrögzítőt a hallott hangok rögzítéséhez. A frekvencia hangolását a megfelelő gombbal is elvégezheti, a kapott hang szélességétől függően, és az adott hangokra összpontosíthat.

A távcső lehallgatóval kiváló társa a természet szerelmeseinek és az amatőr zoológusoknak. Segít észrevétlenül közeledni a madarakhoz, a félénk állatokhoz, anélkül hogy megzavarnák a területüket vagy a magánéletüket. A felvevővel pl. megvizsgálhatja az audiójelek évszakban és a napszakban bekövetkező változásait, vagy a felnőttek, kölykök közötti stb. különbségeket. A bekapcsolása előtt be kell helyezni a 9V akkumulátort. Csúsztassa le a fedelet, ha csak kinyitotta, így nem fog ja tudni behelyezni a 9V akkumulátort, mert nem lehet. Behelyezése után csavarja vissza a kupakot. Csak ezután kapcsolja be az eszközt a fogantyún. Az első használat előtt a parabolát is fel kell szerelni a készülékre.

 

 

Műszaki adatok: 

  • Érzékelhető hang: 100 m-ig
  • Nagyítás: 8 x
  • Felvételi idő: legfeljebb 12 s
  • Fülhallgató-csatlakozó: 3,5 mm
  • Tápegység: 1 x 9 V-os elem (nem tartozék)

 

A csomag tartalma:

1 x távcső lehallgatóval
1 x fülhallgató
1 x kábel
1 x magyar nyelvű használati útmutató

  

Ne használja a készüléket mások jogainak és magánéletének megsértésére. Az eladó nem vállal felelősséget ezen termékek illegális célokra történő visszaélése esetén. Használat előtt ismerkedjen meg a termékek országos működésének feltételeivel (törvény, műszaki előírások, rendeletek stb.).

TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: